Incendiu şi explozii la Arad: Mai multe butelii care se aflau într-un centru de dezmembrări auto au sărit în aer

Incendiu şi explozii la Arad: Mai multe butelii care se aflau într-un centru de dezmembrări auto au sărit în aer
foto: inroman.ro

Un centru de dezmembrări auto a luat foc aseară într-un cartier din Arad. Şi totul putea să se transforme într-o adevărată tragedie după ce mai multe butelii care se aflau în atelier au sărit în aer. Ore întregi s-au chinuit pompierii să stingă flăcările care au ajuns şi la 15 metri înălţime, arată B1 TV.

O hală de 30 de metri pătraţi, maşini şi utilaje au fost făcute scrum de flăcările izbucnite din senin. Zeci de pompieri au intervenit să stingă incendiul însă totul a fost la un pas să se transforme într-o tragedie. Chiar când au ajuns la locul incendiului, mai multe butelii din interiorul clădirii au explodat. Alte câteva canistre de benzină şi tuburi de oxigen au fost scoase din flăcări înainte ca acestea să explodeze.

Intervenţia pompierilor a fost mult îngreunată şi de faptul că în curtea atelierului era plină cu camioane şi materiale care care puteau lua foc uşor şi exista pericolul ca incendiul să se extindă la casele de locuit din vecini.

Aproape trei ore s-au chinuit pompierii să stingă flăcările care ajungeau chiar şi la 15 metri înălţime. Din fericire, incendiul nu a făcut victime, însă pompierii au rămas până târziu în noapte la faţa locului pentru a evita reprinderea incendiului de sub rămăşiţele halei, mai ales că accesul în interior era dificil din cauza riscului de prăbuşire.

Proprietarul atelierului a declarat că nu ştie de la ce ar fi putut izbucni incendiul, pentru că în acel moment în zonă nu erau muncitori care să lucreze.

Ultima oră
00:08 - Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan Vîlceanu. Cum să rezolvi o criză fără să ai resurse?
00:05 - Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
23:59 - Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem obține imunitatea colectivă spre sfârșitul anului
23:57 - Emma Raducanu, elogiată de către Simona Halep: „Poate să intre în top 10 WTA foarte repede”. Ce i-a atras atenția în mod special fostului lider mondial
23:40 - Marea Britanie: Supermarketurile ascund rafturile goale cu poze cu legume și fructe. „Mmmm, fotografii delicioase cu sparanghel” (FOTO)
23:40 - Alexandru Cicâldău, gol pentru Galatasaray în derby-ul cu Beșiktaș. Internaționalul român a reușit o performanță fără precedent după decembrie 2015 (FOTO, VIDEO)
23:27 - Cosmin Natanticu, pus în fața unei alegeri decisive. Eliza: „Mi s-au promis lucruri și nu s-au mai întâmplat”
23:15 - Pepe, din nou îndrăgostit. A fost surprins de paparazzi cu noua iubită și noul bolid de lux (FOTO)
23:07 - Octavian Jurma: Agresivitatea bolii în ultima vreme face medicii și specialiștii în boli infecțioase să suspecteze că am putea avea de-a face în România cu o nouă variantă Delta (VIDEO)
23:02 - Haos după impunerea certificatului verde COVID pentru accesul în instituții: „Mi-a spus să depun online. Ce e aia?“