Incendiu DEVASTATOR în Târgoviște: O fabrică de canapele, în flăcări (VIDEO)

Incendiu DEVASTATOR în Târgoviște: O fabrică de canapele, în flăcări (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, joi seară, la o fabrica de canapele din Târgoviște, județul Dâmbovița.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de 1.000 mp.

La fața locului intervin 11 echipaje ale pompierilor.

Suplimentar, au fost alertate 4 autospeciale de stingere si inca doua autoscari de la ISU Bucuresti-Ilfov care se deplaseaza spre incendiu.

Reprezentanții IGSU au transmis populației să rămână în locuințe până la stingerea incendiului și să evite deplasarea în zona de manifestare a arderii.

De asemenea, ușile și ferestrele locuințelor trebuie să rămână închise, pentru a evita pătrunderea fumului generat de incendiu, scrie știripesurse.ro.

Circulația în zonă este blocată.

Incendiu DEVASTATOR în Târgoviște: O fabrică de canapele, în flăcări

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)