Incident la schimbul de Gardă: Cetatea din Alba Iulia a luat foc din cauza salvelor de tun (VIDEO)

Incident la schimbul de Gardă: Cetatea din Alba Iulia a luat foc din cauza salvelor de tun (VIDEO)
Foto: alba.agir.ro

Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia a luat foc după ce pulberea salvelor de tun, trase vineri la ceremonialul schimbului de Gardă a ajuns pe vegetația de pe zidurile cetății, potrivit Ziarul Unirea.

Incident la schimbul de Gardă în Alba Iulia: Cetatea Alba Carolina a luat foc

#DIRECT_ONE_dqk1zf#

La eveniment a asistat și Nunțiul Apostolic al Vaticanului în România, Excelența Sa, Miguel Buendia.

Ceremonialul era desfășurat la Poarta a patra a Cetății.

După ce au fost trase salvele de tun, în aer s-a simțit un fum înecăcios.

Focul a fost stins în scut timp de pompieri cu mai multe extinctoare.

Schimbul de gardă se desfășoară la Alba Iulia aproape în fiecare zi, iar o dată pe săptămână se trag salve de tun.

Tags:
Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)