Interviu cu Ambasadorul Japoniei în România pe tema Acordului de Parteneriat Economic UE-Japonia (VIDEO)

Interviu cu Ambasadorul Japoniei în România pe tema Acordului de Parteneriat Economic UE-Japonia (VIDEO)

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) desfășoară o campanie de informare a mediului de business, pivind oportunitățile de extindere a afacerilor ca urmare a intrării în vigoare a Acordului de Partenetriat Economic UE-Japonia.

În acest context, Excelența Sa, dl. Hitoshi Nada, Ambasadorul Japoniei în România, a acordat un interviu în exclusivitate pe tema semnificației acestui parteneriat și a implicațiilor directe asupra economiei românești în ansamblu.

Interviu cu Ambasadorul Japoniei în România pe tema Acordului de Partenetriat Economic UE-Japonia

Tema acestui interviu a fost “Acordul de parteneriat economic (APE) UE-Japonia”, iar in cadrul lui s-a discutat despre efectul pe care-l va avea la nivel international si european, efectul asupra relatiilor dintre Japonia si Romania si despre perspectiva dezvoltarii relatiilor de cooperare dintre Japonia si UE. De asemenea,E.S. a anuntat faptul ca imediat dupa intrarea in vigoare a Acordului, taxele vamale pentru sake, bautura japoneza care are cam acelasi continut de alcool cu vinul romanesc, au fost eliminate.

Pentru mai multe informații puteți accesa platforma electronică de informare și dialog pusă la dispoziția mediului de afaceri de CCIR:

https://ccir.ro/ccir-informeaza-si-invita-la-dialog-oamenii-de-afaceri-pe-tema-implementarii-acordului-de-parteneriat-economic-ue-japonia/

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)