Până la apariția unui nou dictator, PSD s-a dat cu poporul: O filială a dat jos imaginea lui Liviu Dragnea la doar o zi de la încarcerarea acestuia (FOTO)

Până la apariția unui nou dictator, PSD s-a dat cu poporul: O filială a dat jos imaginea lui Liviu Dragnea la doar o zi de la încarcerarea acestuia (FOTO)
Sursă foto: Turnul Sfatului

La nici două zile de la încarcerarea lui Liviu Dragnea, filiala PSD din Sibiu a şi dat jos din geamul sediului de partid fotografia şi mesajele electorale-populiste transmise de fostul lider PSD, relatează Turnul Sfatului.

Vitrinele organizației județene a PSD fiind un mijloc important al strategiei de promovare a mesajelor politice a social-democraților sibieni.

Potrivit publicaţiei locale, vitrina respectivă s-ar afla chiar vizavi de așa-numita „Zonă liberă de corupție”, unde zilnic protestează membrii comunității „Vă vedem” din Sibiu.

Afişul în care apărea Liviu Dragnea fusese amplasat în martie 2019, el conţinând mesaje precum:

„PSD a mărit salariile!
PNL-PDDL a tăiat salariile!
PSD a mărit pensiile!
PL-PDL a tăiat pensiile!
PSD a micșorat TVA!
PNL-PDL a majorat TVA!
PSD a achitat datoriile la FMI!
PNL – PDL a înglodat țara în datorii!
PNL-DL a închis 63 de spitale!”

Foto: Vitrinele organizației județene a PSD din Sibiu (sursă foto: Turnul Sfatului)

În martie însă, atunci când a fost pus afișul cu Liviu Dragnea, majoritateamesajelor PSD îl atacau pe preşedintele Klaus Iohannis și familia acestuia.

”Klaus Iohannis, cumpărător de rea credință, de case (instanța a decis definitiv și irevocabil). Klaus Iohannis a păcălit o familie nevinovată și i-a luat casa din centrul Sibiului. Klaus Iohannis refuză să restituie banii familiei prejudecate. Familia Iohannis a fost chemată de două ori la audieri și nu s-a prezentat, invocând o delegație în afara țării, respectiv o banală răceală. Procurorul care i-a chemat în instanță a fost imediat înlocuit cu un alt procuror care a uitat să-i mai cheme la audieri”, este unul din aceste mesaje.

Aceste afișe au fost păstrate în vitrinele PSD.

Luni (27 mai), Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani și jumătate de închisoare, pentru fapte de corupție.

“Nu comentez și niciodată nu voi comenta sentințele judecătorești, mai ales atunci când este vorba despre decizii irevocabile. Nu mă bucur că, astăzi, un om a ajuns în spatele gratiilor și nu m-aș bucura nici dacă s-ar întâmpla acest lucru oricui altcuiva. Aceasta este o atitudine firească ce ține de umanitate“, a transmis Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu, într-un comunicat emis după încarcerarea lui Dragnea, citat de Turnul Sfatului.