Lavinia Șandru a mutat Festivalul Calatis la Roma: Primarul din Mangalia a distrus scena

Lavinia Șandru a mutat Festivalul Calatis la Roma: Primarul din Mangalia a distrus scena

Președinta Partidului Inițiativa Nouă, Lavinia Șandru, într-o intervenție telefonică la emisiunea Razii de Noapte a explicat care au fost motivele pentru care Festivalul Calatis va avea loc anul acesta la Roma, în Italia.

Șandru a declarat că ar putea fi o bună promovare pentru România organizarea festivalului la Roma. Politiciana a declarat că între 8 și 15 august festivalul va ocupa o bună parte din piețele romane.

„Am avut un viceprimar care ne-a spus: vă dăm Roma pe mână atâtea zile” a povestit Lavinia. “E important că le vom arăta italienilor și europenilor că noi românii avem și altceva decât cerșetori și hoți”, a adăugat ea.

Lavinia Șandru: Roma va deveni capitala românilor de pretutindeni

Despre motivele care au determinat inițial plecarea evenimentului din Mangalia, Lavinia Șandru a declarat că primarul din Mangalia a distrus scena pe care se desfășura festivalul Calatis.

“Am plecat de la Mangalia pentru că primarul de acolo a și distrus scena festivalului, deci nu mai aveam cum să stăm acolo, în cazul în care primăria Mangalia va fi condusă pe viitor de altcineva, sigur că s-ar putea întoarce acest festival”, a completat Șandru.