Liviu Dragnea: Proiectul salarizării ajunge în Parlament până pe 15 octombrie (VIDEO)

Liviu Dragnea: Proiectul salarizării ajunge în Parlament până pe 15 octombrie (VIDEO)
Foto: B1 TV

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că de la 1 septembrie niciciun serviciu medical nu va mai fi decontat, fără card de sănătatea, cu excepția celor care nu au intrat în posesia acestora.

De asemenea, Dragnea a precizat și de proiectul salarizării, care va ajunge în Parlament pe 15 octombrie.

„De la 1 septembrie niciun serviciu nu va fi decontat clientului care nu are card de sănătate, cu excepția celor care nu au intrat în posesia acestora. 14.600.000 de carduri au fost eliberate în România”, a spus Dragnea.

„Până la 1 octombrie, proiectul de lege al salarizării va fi depus la Guvern, pentru ca până la 15 octombrie să se ajungă la dezbatere parlamentară”, a mai adăugat Dragnea.

Totodată, președintele interimar al PSD a mai spus că pachetul de patru legi în domeniul achiziților va fi gata până pe 15 octombrie, pentru a putea intra în dezbatere, astfel încât să poată fi adoptat până la sfârșitul sesiunii parlamentare.

Este vorba despre legea achiziților clasice, legea achiziților privind domenile publice, legea concesiunilor și legea contestaților.

„Pe 15 octombrie pachetul legilor privind achizițile va fi gata pentru a putea intra în dezbatere, pentru a putea fi adoptat până la sfârșitul sesiunii parlamentare”
, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea: Proiectul salarizării ajunge în Parlament până pe 15 octombrie