Mafia piețelor din București: O bătrână vinde zilnic pe jos, între mașini, pentru că nu a avut bani și nici “pile” pentru a obține o tarabă în Piața Obor

Mafia piețelor din București: O bătrână vinde zilnic pe jos, între mașini, pentru că nu a avut bani și nici “pile” pentru a obține o tarabă în Piața Obor
foto: Aktual24

O bătrână de 88 de ani vinde zilnic în București legume din propria grădină. Femeia din Mihăilești, județul Giurgiu, face naveta de ani de zile pentru a-și câștiga traiul.

Pentru că nu a avut bani și nici “pile”  pentru a-și scoate certificate de producător, femeia vinde ascunsă după amșinile parcate în zona Obor din Sectorul 2 al Capitalei.

Problema nu este căldura sau frigul pe care le îndură, ci poliția comunitară. Oamenii legii o alungă de câte ori o văd vânzându-și cele câteva produse pe care mai reușește să le cultive la vârsta ei.

Mai mulți bucureșteni care au aflat de această situație revoltătoare încearcă acum să se organizeze pe rețelele de socializare pentru a o ajuta pe femeie. Să meargă de câte ori au timp, să o caute și să-i cumpere produsele. Să o ajute să-și vândă cât mai repede cele câteva legume pe care le cară de departe pentru a se putea întoarce cât mai repede acasă, scrie acktual24.ro.

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)