Mandat de arestare pe numele afaceristului din Turcia care a lovit cu mașina un polițist: Șoferul este internat, sub pază, la spital

Mandat de arestare pe numele afaceristului din Turcia care a lovit cu mașina un polițist: Șoferul este internat, sub pază, la spital
Foto: B1 TV

Un mandat de arestare a fost emis pe numele omului da afaceri turc care a lovit un polițist cu mașina la sfârșitul săptămânii trecute, informează B1 TV. În acest moment, șoferul se află internat în spital, sub pază.

Propunerea de arestare prevetivă pe numele lui Mohamed Atash a fost admisă de instanță care a judecat cererea prorcurorilor în lipsa afaceristului turc. Cel mai probabil, apărătorii acestuia vor contesta decizia judecătorilor.

În continuare medicii vor trebui să stabilească care este starea pacientului, urmând a se decide dacă acesta va fi tratat în continuare într-un spital civil, sub pază, sau va fi transferat într-un spital penitenciar, așa cum prevede procedura.

Potrivit unor surse judiciare, citate de B1 TV, starea cetățeanului turc este destul de gravă.

În urma accidentului care a avut loc duminică, Mohamed Atash s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de omor, cazul fiind preluat de procurorii Parchetului Capitalei.

Accidentul s-a produs în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera, unde poliţistul era împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru un control în trafic.

Poliţistul i-a făcut semn şoferului să oprească, acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului de la rutieră, a accelerat, l-a lovit, acesta a rămas pe capotă aproximativ 400 de metri, apoi a căzut pe carosabil.

După accident, bărbatul a fugit şi a intrat cu maşina într-un parapet.

Poliţistul grav rănit este unul dintre cei mai apreciați agenţi de la Brigada Rutieră. În 2013, a întocmit cele mai multe dosare şoferilor care au consumat alcool şi s-au urcat apoi la volan. Un exemplu este incidentul din luna februarie, tot de acum doi ani, când politistul, aflat în timpul liber, a observat un şofer băut care s-a urcat la volan şi a demarat în trombă. Agentul a anunţat incidentul colegilor săi şi l-a urmărit pe şofer cu mașina personală. Cu ajutorul său, un echipaj de politie a reușit în cele din urmă să îl prindă pe conducătorul auto.

Urmăriți B1TV.ro și pe