Marian Godină o acuză de manipulare pe jurnalista Mădălina Roșca: „Polițistul să nu ezite să o acționeze în instanță pe doamna „abuzată” și să-i ceară daune cât să o sature de a mai umbla cu astfel de abureli” (VIDEO)

Marian Godină o acuză de manipulare pe jurnalista Mădălina Roșca: „Polițistul să nu ezite să o acționeze în instanță pe doamna abuzată și să-i ceară daune cât să o sature de a mai umbla cu astfel de abureli” (VIDEO)
Foto:Captură Video / Mădălina Roșca / Evoluție în instituție

Polițiștii au ajuns din nou subiect de discuție în spațiul public după o intervenție a unora dintre ei, miercuri seara, în timpul căreia au reținut câţiva protestatari care avertizau că România este la un pas să rateze înscrierea Roşiei Montane în patrimoniul universal UNESCO.

Protestul a avut loc în Piața Universității. La fața locului au ajuns mai mulți polițiști, care i-au luat pe manifestanți și i-au dus la Secția 10. Tot acolo au ajuns ulterior și jurnaliștii Mădălina Roșca și Paul Wagner, care voiau să le ia declarații protestatarilor, după ce aceștia aveau să iasă din secție. La un moment dat, însă, un bărbat a venit și a aruncat cu ouă în ușa de la intrare. Un polițist a ieșit, i-a întrebat cine a aruncat cu ouă și, de asemenea, i-a pus să se legitimeze. Jurnalista a spus că se legitimează, dar întâi agentul să se îndepărteze de ea, pentru că îi e frică de el. „De ce strângeți pumnul? Ați strâns pumnul!”, a repetat jurnalista de câteva ori.

Jurnalista Mădălina Roșca a acuzat apoi atitudinea abuzivă a agentului și a postat clipuri pentru a arăta că a fost agresată de acesta, deși era prezentă acolo în calitate de jurnalist.

În apărarea polițistului a sărit, însă, Marian Godină. El o acuză pe jurnalistă că în materialele video pe care le-a dat publicității a lăsat secvențele care îi demonstrau punctul de vedere, dar a scos tot ce o putea pune într-o lumină nefavorabilă.

Practic, Godină o acuză pe Roșca de faptul că a manipulat și chiar l-a îndemnat pe polițistul din imagini să o dea în judecată pe jurnalistă și să-i ceară daune.

Marian Godină o acuză de manipulare pe jurnalista Mădălina Roșca

„Am studiat aseară toate filmările de la protestul din fața Secției 10 Poliție și m-am amuzat de cum a fost în stare jurnalista să monteze un clip în care să se vadă exact doar ce a vrut ea, astfel încât să pară o victimă.
Vă invit să vizionați cu răbdare cum se încearcă manipularea prin prezentarea de imagini trunchiate.
Iar polițistului de acolo îi transmit să nu ezite să o acționeze în instanță pe doamna „abuzată” și să-i ceară daune cât să o sature de a mai umbla cu astfel de abureli.
Vizionare plăcută!
Surse videoclipuri:
Mădălina Roșca
Evolutie in instituție”,
a scris Marian Godină, pe Facebook.

Ultima oră
19:14 - Grav accident la ieșire din Timișoara. Un om a murit și doi au fost răniți (VIDEO)
18:54 - Sorin Grindeanu: Am aflat o chestiune de Cartea Recordurilor – de 13 ani se lucrează la centura de la Tecuci. Zici că e centura Parisului (VIDEO)
18:35 - Doar 8.103 persoane au fost vaccinate anti-COVID-19 cu prima doză, în ultima zi. Datele complete
18:09 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 decembrie. Săgetătorii să fie foarte atenți ce vorbesc, cu cine vorbesc și ce promisiuni fac (VIDEO)
17:41 - Sorin Grindeanu: Eliminarea taxei de pod la Cernavodă-Feteşti, pe agenda Parlamentului săptămâna viitoare. Dacă am renunța la taxă, ne-am duce în jos cu 30 de milioane de euro în bugetul CNAIR
17:14 - Vaslui: Un tânăr care suferă de depresie şi-a tăiat gâtul cu drujba. El a fost dus cu elicopterul SMURD la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, unde a fost operat
16:48 - Sorin Grindeanu: În România nu avem cotă unică, asta e o prostie / S-a convenit ca la anul să avem o discuție așezată, dacă merită să umblăm la sistemul fiscal
16:26 - Tânără cu dizabilităţi dintr-un centru din Vâlcea, cu fractură la un picior netratată de jumătate de an şi cu malnutriţie severă / Parchetul a deschis dosar penal
15:47 - Sorin Grindeanu: Judeţele Brăila şi Galaţi au nevoie rapid de sprijinul Guvernului, prin dezvoltarea infrastructurii de transport. Podul trebuie să fie dat în circulaţie până la sfârşitul anului viitor
15:22 - Austria are câini noi de pază