Marian Stamate, medicul electrocutat joi la Spitalul Colțea:"Voi acționa în instanță conducerea spitalului" (VIDEO)

Marian Stamate, medicul electrocutat joi la Spitalul Colțea:"Voi acționa în instanță conducerea spitalului" (VIDEO)

Medicul Marian Stamate de la Spitalul Colțea, care s-a electrocutat joi în timp ce se află în sala de operație, a făcut mai multe declarații presei.

"Voi acționa în instanță conducerea spitalului, dacă și alți colegi merg cu mine este mult mai bine, dar și așa voi acționa" a spus medicul despre ce va face în continuare.

"Doamna manager este manager de 7 sau 8 ani a spitalului, nu voi comenta modalitatea prin care a ajuns și susținerea pe care o are, însă nimic nu o recomanda nici atunci și nici acum pentru a conduce acest spital, nu are nici dorință, nici putință, nici abilități tehnice sau experiența necesară" a afirmat Marian Stamate.

Despre aparatură, doctorul de la Spitalul Colțea a spus că a fost de față când echipa care se ocupă de revizie și mentenanță a verificat echipamentul după primul incident când s-a electrocutat în urmă cu 3 luni, și nu consideră că au știut ce să facă și nu au arătat că avea cunoștințe despre aparatura medicală.

Marian Stamate a spus că blocul operator ORL au un singur aparat medical avizat pentru funcționare, cel care a produs incidentul de ieri, iar pentru restul aparaturii trebuie să "semnăm pe proprie răspundere că ne asumăm riscul să îl folosim, dar problema nu e că facem pe riscul nostru, ci că e riscul și viața pacienților în joc."

Marian Stamate, medicul electrocutat joi la Spitalul Colțea:"Voi acționa în instanță conducerea spitalului"

#DIRECT_ONE_muoaji#

Tags: