Meteo: Schimbare radicală a vremii în weekend. Renunțăm la hainele de iarnă

Meteo: Schimbare radicală a vremii în weekend. Renunțăm la hainele de iarnă

Sfârșitul desăptămână aduce temperaturi ridicate,căurmare a deplasării unui curent deaer tropical dinspre nordul Africii spre centrul și nordul Europei.

Sâmbătă, 22 februarie,cerulvafivariabil spremaimultnorosîntoatățară,precipitațiisevorsemnalamaialeslamunte.

Vântulvasuflămoderat spretareînsud-estșilamunteșislab, celmultslabpânăla moderatînrestul regiunilor.

Temperaturile maximesevorîncadraîngeneralîntre2și7 gradeînTransilvaniașiMaramureș, 6-11 gradeînBanatșiCrișana, 8-13 gradeînOltenia, MunteniașiDobrogea (cu celemairidicate valoriașteptateînsud-vestul Olteniei)și6-11 grade CelsiusînMoldova.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari