Ministrul Sănătății a aprobat planul de măsuri privind igienizarea Spitalului de Arși

Ministrul Sănătății a aprobat planul de măsuri privind igienizarea Spitalului de Arși
Foto: radioiasi.ro

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a aprobat planul de măsuri privind igienizarea Spitalului de Arși, informează Agerpres. Bugetul estimat pentru activitățile prevăzute este de 449.310 lei, iar termenul de finalizare a acestora este de 30 de zile de la livirarea fondurilor necesare.

Bani vor fi alocați pentru igienizarea Secției de terapie intensivă (ATI), înlocuirea ușilor de acces în ATI și în saloanele pentru pacienți cu uși glisante cu senzori, igienizarea blocurilor operatorii și a spațiilor de cazare, dotarea cu echipamente/mobilier pentru Unitatea de Transfuzii (UTS), ATI și săli de operație, angajarea unei firme pentru igienizarea/dezinfectarea aparatelor de climatizare.

Totodată, va fi organizat un concurs pentru ocuparea postului de epidemiolog, dar și pentru ocuparea unui post de infecționist, va fi cumpărată o stație de clorinare a apei uzate și vor fi instalate dispensere pentru dezinfectanți de mâini la intrarea și ieșirea din toate saloanele și spațiile în care se oferă îngrijiri medicale.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”