Moarte tragică pentru românul din spatele Sziget Festival Budapesta: Se întorcea de la Electric Castle

Moarte tragică pentru românul din spatele Sziget Festival Budapesta: Se întorcea de la Electric Castle

Doliu în showbizu-ul din Ungaria. Dan Panaitescu, românul care se află în staful de organizare a renumitului festival Sziget de la Budapesta, a murit într-un accident de maşină. Acesta se întorcea de la Cluj, unde participase la Electric Castle.

“Este tragic şi de neînţeles. Colegul şi prietenul nostru, Dan Panaitescu, cu care lucrăm de la început la organizarea festivalului Sziget cât şi celorlalte festivaluri ale noastre, unul din cei mai cunoscuţi promoteri, a murit ieri noaptea (n.r. vineri) într-un accident de maşină. Dan fost cel care a adus toţi artiştii mari care au venit la festivalurile noastre şi mai mult, trebuie să-i mulţumim pentru premiul obţinut de Sziget la European Festival Awards. Este greu să ne găsim acum cuvintele. L-am invidiat întotdeauna pe Dan pentru că nu îmbătrâneşte dar niciodată, absolut niciodată nu ne-am gândit că nu va ajunge să fie bătrân. De ore întregi primim condoleanţe de la staruri international, manageri şi agenţi. Industria festivalurilor este în doliu. Dan a fost recunoscut ca un profesionist, a fost un coleg extraordinary, a fost prietenul nostru şi un tată grijuliu pentru cei doi copii mici. Ne vei lipsi Dan! Odihneşte-te în pace!”, scria pe pagina Sziget Festival Official.

Moarte tragică pentru românul din spatele festivalului de la Sziget: Se întorcea de la Electric Castle

Ultima oră
18:09 - Jair Bolsonaro intră la Adunarea Generală a ONU, dar nu și în restaurantele din New York, unde dovada vaccinării e obligatorie. Președintele Braziliei a fost fotografiat mâncând pizza pe marginea drumului (FOTO)
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății
17:25 - Ludovic Orban: Joaca de-a politica trebuie să se termine! Cine poartă răspunderi pentru această criză gravă trebuie să și le asume și să acționeze în consecință. După 25 septembrie, PNL are capacitatea să pună punct crizei (VIDEO)
17:08 - Echipa Orban, apel pentru soluționarea crizei politice. Ionel Dancă: Ludovic Orban, cel care poate face majoritatea parlamentară. Respingem orice fel de colaborare cu PSD (VIDEO)
17:03 - Schimbări la înmatricularea și radierea mașinilor. Detaliul pe care toți șoferii trebuie să îl știe
16:39 - Lista celor 234 de localități în care incidența e de cel puțin 3 la mie (DOCUMENT)
16:31 - 2.468 de școli vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile. Anunțul medicului Valeriu Gheorghiță
16:29 - Florin Cîțu: Octavian Berceanu a fost numit politic la Garda de Mediu și nu l-am demis eu, de fapt i-a fost retras sprijinul politic atunci când USR a ieșit de la guvernare
16:17 - Marcel Ciolacu: Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul
16:16 - Florin Cîțu, declarații contradictorii despre valul 4: „S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum”