Mugur Mihaescu: De ce să mă mai lupt eu pentru oamenii ăștia care stau ca melcii acasă? Ați pierdut un an jumate din viață melcilor. Chiar mai aveți ce mânca?

Mugur Mihaescu: De ce să mă mai lupt eu pentru oamenii ăștia care stau ca melcii acasă? Ați pierdut un an jumate din viață melcilor. Chiar mai aveți ce mânca?
Foto: Facebook

Mugur Mihăiescua vorbit românii care preferă să stea în case,în loc să iasă în stradă la protestele anti-restricții. Actorul susținecă el nu are probleme din punct de vedere material, pentru că se descurcă și s-ar putea angaja la o televiziune.

Actorul Mugur Mihăescu, despre protestele anti-restricții și oamenii care preferă să stea acasă

„Eu mă descurc, pot să mă angajez la o televiziune, nu am probleme din punct de vedere material. De ce să mă mai lupt eu pentru oamenii ăștia care stau ca melcii acasă?

Când este să își ia în propriile mâini destinul, comentează pe Facebook. De ce să mă mai zbat? Pentru cine? Sunt aberații de la un capăt la altul.

Dacă îmi spune un stat din toate astea afectate, din lumea civilizată, în care industriile afectate și oamenii nu și-au primit ajutoarele pentru că au fost împiedicați să își exercite un drept constituțional, dreptul la muncă, eu zic foarte bine.

Cred că este un moment pentru toți să ne reconsiderăm modul de a gândi cu capul nostru, de a vorbi ceea ce nișe pare corect să vorbim, să reconsiderăm modul în care radem, să reconsiderăm că mai trăim într-o democrație și să ne dăm seama că ne îndreptăm spre ceea ce merităm.

Oamenii ăștia persistă în greșeală.

N-ați câștigat nimic. Ați pierdut un an jumate din viață, melcilor”, a declarat Mugur Mihăescu, la Antena 3, potrivit stiripesurse.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe