Nicuşor Dan anunţă drept o prioritate demiterea arhitectul şef al Capitalei, Adrian Bold. Când va fi demolată Cathedral Plaza (VIDEO)

Nicuşor Dan anunţă drept o prioritate demiterea arhitectul şef al Capitalei, Adrian Bold. Când va fi demolată Cathedral Plaza (VIDEO)

Nicuşor Dan, candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul la Primăria Capitalei şi unul din favoriţii cerţi ai acestei competiţii electorale, a acordat un interviu site-ului B1.ro în care au fost abordate principalele teme de interes ale momentului.

El a anunţat drept o prioritate a mandatului său demiterea arhitectului şef al Capitalei, Adrian Bold. “Va fi demis foarte, foarte repede, în câteva săptămâni. E o promisiune fermă. Adrian Bold a semnat zeci, poate sute de documente ilegale.

Nicuşor Dan, despre arhitectul şef al Capitalei, Adrian Bold

#DIRECT_ONE_iwm19r#

Cât despre Cathedral Plaza, construcţie avizată de Adrian Bold, Nicuşor Dan a spus că va respecta decizia instanţei de a o demola. “E o decizie judecătoarească ce decidă că Primăria trebuie să o demoleze. Nu putem să nu respectăm această decizie. Imediat ce vor fi gata expertizele pentru cea mai bună soluţie de demolare şi achiziţia publică a firmei care trebuie să demoleze vom face acest lucru”, a declarat acesta.

Nicuşor Dan, despre situaţia Cathedral Plaza

#DIRECT_ONE_f1j0ru#

Tags:
Ultima oră
15:41 - Florin Cîțu, neintimidat de susținătorii lui Orban: De luni vom fi cu toţii o echipă. Vor fi de partea mea (VIDEO)
15:26 - 493 de unități administrative din România, în scenariul roșu. Lista localităților în care rata de infectare depășește 3 la mia de locuitori
14:47 - Orban, către liberali: Nu-mi aduc aminte ca Florin Cîțu să fi consultat un for al PNL înainte de deciziile ce au dus la criză şi retragerea USR PLUS. Dacă ei nu mai vin în coaliție, cu cine facem majoritate parlamentară?
14:38 - Ludovic Orban: Un lider al PNL trebuie să fie carismatic și să aibă forța și inteligența de a duce PNL la victorie. Am câștigat această competiție
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)
13:40 - Peste 7,600 de noi infectări cu COVID-19 la nivel național și 264 de copii, spitalizați. Doar 3 paturi ATI, libere în București
13:34 - Rareș Bogdan, mesaj pentru susținătorii lui Orban: Nu puteți să rechiziţionaţi o sală. Nu stigați „demisia”, pentru că e guvernul nostru. Noi nu suntem PSD-isti