„Nimic nu e prea mult pentru copii” – mesajul Inspectoratului Școlar Județean Gorj, după ce a trimis o toaletă ecologică la o grădiniță (FOTO)

„Nimic nu e prea mult pentru copii” - mesajul Inspectoratului Școlar Județean Gorj, după ce a trimis o toaletă ecologică la o grădiniță (FOTO)
Foto: Inspectoratul Școlar Județean Gorj / Facebook

Amplasarea unei toalete ecologice la o grădiniță din județul Gorj a fost prezentată drept o mare victorie pe pagina de Facebook a Inspectoratului Școlar Județean.

Autoritățile din Gorj se laudă singure că au pus o toaletă ecologică la o grădiniță

Toaleta a fost pusă la grădinița din satul Calapăru, comuna gorjeană Borăscu, notează Gazeta de Sud. Până acum, copiii de acolo mergeau la o toaletă turcească din spatele școlii.

„Preșcolarii din satul Calapăru beneficiază de astăzi de o toaletă decentă. ISJ Gorj mulțumește celor care au fost dispuși să ajute în regim de urgență! Nimic nu e prea mult pentru copii” – a fost mesajul publicat pe pagina de Facebook a Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

Foto: educatieprivata.ro

Ulterior, administratorii paginii au scos din postare exclamația „Nimic nu e prea mult pentru copii!”, notează educatieprivata.ro.

Nu se știe când preșcolarii din Calapăru vor avea o toaletă normală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
12:23 - Conducerea pro-europeană de la Chișinău, criticată de Rusia. Serghei Lavrov: Se fac încercări pentru a transforma Republica Moldova într-o a doua Ucraina
12:22 - Dana Budeanu: „Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”. Cum arată criticul de modă fără machiaj
12:09 - Roxana Hulpe, primele declarații după ce a născut. Îndrăgita prezentatoare de la Pro TV a devenit mama unei fetițe de nota 10: „Ne-a trecut printr-un carusel de emoții”
12:01 - Politico: Viktor Orban îi spune Ucrainei să renunțe. Premierul Ungariei crede că Vladimir Putin nu va pierde, iar timpul este de partea Rusiei
11:57 - Anghel Iordănescu, atac dur la adresa șefului Școlii de Antrenori: „Dacă mă iau după Burchel, nici Lucescu nu e antrenor și nici eu nu sunt antrenor”
11:53 - Un șofer din Ploiești a furat 200 de lei din cutia cu donații dintr-o benzinărie / Ce a făcut cu banii
11:47 - America Express: Bruja și Pufeh au părăsit competiția după cursa pentru ultima șansă
11:37 - Avocata fraților Andrew și Tristan Tate susține că detenția lor în România „încalcă dreptul internațional” (VIDEO)
11:30 - Elevi ținuți în frig la mai multe școli și grădinițe din municipiul Constanța. Lipsa căldurii, provocată de diverse avarii
11:25 - S-au tranzitat 9 milioane de tone de cereale prin România şi mare parte au rămas pentru că sunt refuzate fiind produse din semințe ameliorate genetic. Preşedintele Asociaţiei Fermierilor: „Ne paşte falimentul”