"Nu sunt omul SRI-ului". Liviu Dragnea: "Eu cred că am avut o grămada de mandate de siguranță" (VIDEO)

"Nu sunt omul SRI-ului". Liviu Dragnea: "Eu cred că am avut o grămada de mandate de siguranță" (VIDEO)

Prezent în emisiunea "Dosar de Politician", Liviu Dragnea a făcut mai multe afirmații despre acuzele pe care le-a primit în de-a lungul timpul de când este președinte PSD, prin acesta și cea că ar fi "omul SRI-ului".

"De când am fost ales președintele PSD am avut multe momente în care unii m-au criticat că am fost mai ponderat. Îmi asum și asta! Am fost acuzat de multe ori că am făcut pact cu Iohannis, că am făcut pact cu DNA, că am făcut pact cu SRI, că sunt omul SRI-ului. Nu! Am linia mea de la care nu mă abat. Nu! Ieșea până acum la iveală, în România iese la iveală orice, ies la iveală și lucruri neadevărate. Nu sunt omul SRI-ului!", a afirmat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă în lumea politică există persoane care sunt arondate serviciilor de informații, Liviu Dragnea a afirmat că sunt.

"Nu pot spune că nu sunt. Sunt, categoric da. Dar m-am uitat cu atenția la atitudinea și declarațiile directorului Hellvig, care este destul de hotărât ca SRI-ul să funcționeze în matca constituțională și legală", a precizat președintele PSD.

"Nu sunt omul SRI-ului". Liviu Dragnea: "Eu cred că am avut o grămada de mandate de siguranță"

#DIRECT_ONE_3gcpwn#

Liviu Dragnea a afirmat în cadrul emisiunii că de-a lungul timpul crede că a avut mai multe mandate de siguranță națională emise pe numele său și că aceste mandate se emit pentru foarte multe persoane.

"Eu cred că am avut o grămada. Mandat de siguranță cred că au avut și primari de comună. E adevărat ce a spus Adrian Năstase cu mult timp înainte- de ceva timp asistăm la banalitatea răului", a declarat Liviu Dragnea.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său