Numele unor milionari români apar în dosarul prostituatelor de lux: Puiu Popoviciu şi Marius Cristescu, printre acestea

Numele unor milionari români apar în dosarul prostituatelor de lux: Puiu Popoviciu şi Marius Cristescu, printre acestea
Foto: evz.ro

Prototipul după care se ghidea Andreea Marta, soţia lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet a lui Sorin Blejnar , în selectarea fetelor cu care îşi desfăşura activitatea de proxenetism era studente şi fotomodele. Andreea Marta încasa chiar şi suma de zece mii de euro, de la un milionar român, pentru o studentă plasată la Monte Carlo. Mai mult decât atât , printre numele vehiculate de de clienţi apar numeroşi oameni de afaceri sau politicieni.

Prostituatele au povestit la DIICOT, cu lux de amănunte, cum au ajuns să primească mii de euro după ce s-au culcat cu milionarii români. Una dintre fete a ajuns să facă sex în trei cu milionari celebri din România: Puiu Popoviciu şi Marius Cristescu, potrivit rechizitoriului DIICOT. Fata a declarat detalii picante despre excursiile la care a participat. Împreună cu cele două proxenete a fost în Milano, Geneva, Nisa sau Monte Carlo şi a primit între 600-700 de euro pe zi, plus transportul decontat. Unii dintre clienţii milionari care apelau la fetele Andreei Marta erau dipsuşi să plătească chiar şi sume exorbitante pentru a putea face sex cu studente virgine din Republica Moldova.

Afacerea Andreei Marta mergea perfect, mai multe prostituate au spus că aceasta câştiga mii de euro de la clienţii lor. Mai mult decât atât nu ezita să le dea şi sfaturi fetelor. Aceasta le spunea tinerelor cum să se îmbrace pentru întâlniri, cum să se machizeze; totodată stabilea şi locul întâlnirilor.

Numele mai multor afacerişti şi persoane din lumea mondenă apar în declaraţiile prostituatelor. Printre acestea Puiu Popoviciu, Mihai Sorin Săpunărescu, Mihai Cristescu sau deputatul PNL de Buzău Tibi Holban. Toți vor fi chemaţi la audieri , în calitate de martori, de către procurorii DIICOT , pentru a da detalii despre partidele de sex plătite. De asemena prostituatele au turnat procurorilor mai mulţi oameni de afaceri din Tulcea, Călăraş şi Bucureşti.

Prostituatele care ajungeau pe mâna Andreei Marta erau selecţionate cu grijă de proxentă. Participante la concursuri de „Miss” sau prezentări de modă, de regulă studente, ce aveau nevoie de bani pentru a se întreţine, cunoscătoare de limbi străini. Preţul minim pentru o partidă de sex cu una dintre prostituate era de minim 500 de euro, dar putea ajunge şi la 10.000 de euro. Tariful era mărit în funcţie de fanteziile solicitate şi de destinaţiile unde erau chemate fetele