O actriță a Teatrului de Nord Satu Mare a fost găsită moartă pe malul Someșului

O actriță a Teatrului de Nord Satu Mare a fost găsită moartă pe malul Someșului
Foto: spynews.ro

Cadavrul unei actrițe a Teatrului de Nord Satu Mare a fost găsit, luni, pe malul Someșului. Potrivit primelor investigații, Gabriela Dorgai (43 ani) ar fi fost violată și apoi strangulată, relatează Adevărul.

Conform martorilor, femeia a fost găsită dezbrăcată și cu vânătăi pe gât.

Poliţiştii încearcă să găsească bărbatul care este considerat principalul suspect în acest caz.

Primele semne arată că actriţa Gabriela Dorgai a fost violată, iar apoi strânsă de gât. Directorul Teatrului de Nord, Adriana Vaida, spune că Gabriela Dorgai a asistat duminică, împreună cu fetiţa ei, la premiera unei piese de teatru. Ba chiar a stat până la final pentru a-şi felicita colegii. Apoi a plecat spre casă împreună cu fata.

Nimeni nu mai ştie însă ce s-a întâmplat după aceea. Adriana Vaida susţină că actriţa nu a avut niciodată certuri cu colegii ei, fiind o fire sociabilă, care învăţa extrem de repede textele pe care le primea.

Cadavrul Gabrielei Dorgai a fost descoperit de o tânără care se afla, alături de bunica ei, în trecerea prin acea zonă. Tânăra a observat geanta actriţei unde erau toate actele de identitate şi pantalonii ei. La câţiva metri de lucrurile femeii, cele două sătmărence au observat şi cadavrul actriţei dezgolit, după care au sunat la poliţie.

Victima ar fi fost acostată pe dig şi târâtă până pe malul Someşului, unde a fost violată şi apoi omorâtă. Anchetatorii exclud varianta unei tâlhării deoarece, la câţiva metri de cadavru, au fost găsite poşeta şi alte lucruri de valoare care aparţineau victimei.

„Deocamdată, cert este că vorbim de o crimă. Vom şti mai multe după autopsie”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marinela Pop.

Cadavrul femeii a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare pentru efectuarea autopsiei.

Gabriela Dorgai era divorţată şi în ultima perioadă a fost puternic afectată de faptul că în urma divorţului, custodia fiicei în vârstă de 17 ani, a fost atribuită exclusiv tatălui.