O ambulanță a fost implicată într-un accident în Capitală. Șoferul unei mașini nu i-a acordat prioritate (VIDEO)

O ambulanță a fost implicată într-un accident în Capitală. Șoferul unei mașini nu i-a acordat prioritate (VIDEO)

Încă o ambulanță a fost implicată într-un accident în Capitală, după ce șoferul unei mașini de lux nu i-a acordat prioritate. Asistenta și pacientul au fost răniți, arată B1 TV.

Ambulanța se afla în misiune și transporta la Spitalul Universitar un pacient care acuza căderi de tensiune. Șoferul limuzinei nu a observat semnalele luminoase și nu le-a auzit pe cele acustice, așa că, în momentul în care a intrat în intersecție, a fost puternic lovit.

Conducătorul auto a pierdut atunci controlul mașinii și a ajuns cu ea într-un stâlp. El și ocupanții salvării au ajuns la spital. Starea acestora nu este cunoscută, dar mai mulți martori au spus că rănile nu sunt grave, iar șoferul chiar a coborât din mașină pe picioarele lui.

O ambulanță a fost implicată într-un accident în Capitală

#DIRECT_ONE_19de4o#

Ultima oră
15:08 - Alecsandru Dunaev, detalii despre scenele pasionale alături de Mara Oprea, în serialul Adela de la Antena 1: Există o chimie între noi
15:07 - Virgil Popescu: Furnizorii au obligația să recalculeze facturile emise eronat fără penalități în termen de 15 zile, timp în care se suspendă inclusiv o eventuală plată. Debranșările, interzise pe perioada OUG (VIDEO)
15:03 - Florin Cîţu: Pentru mine, certificatul verde COVID e o prioritate / Trebuie să discutăm în coaliţie măsurile şi apoi să ieşim cu ele public
14:48 - Marcel Ciolacu: Este tardivă o lege a certificatului verde în acest moment
14:37 - Scandal de proporții la „Survivor România”. Doi Faimoși și-au aruncat cuvinte grele: „Ești nebun, ești pervers!” (GALERIE FOTO)
14:28 - Dan Dungaciu, despre mișcările Rusiei: Sună mai degrabă ca mesaje prin care să convingă cealaltă parte că e o amenințare reală, dar nu sunt convins că sunt mesaje că invazia ar fi iminentă (VIDEO)
14:09 - Câți bani încasează Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu de la Suriviro România 2022. Sumele primite pentru fiecare săptămână
14:02 - Probleme pentru Andra. De ce a ajuns artista la poliție (GALERIE FOTO)
13:53 - Aproape 150 de orașe și municipii în scenariul roșu. Cea mai mare rată de infectare, înregistrată într-o comună din județul Cluj
13:38 - Marcel Ciolacu, întrebat despre schimbarea conducerii ANRE: Mie nu mi-a solicitat cineva acest lucru. Nu știu dacă ANRE trebuie să urmărească facturi (VIDEO)