O companie din România a adoptat programul de patru zile lucrătoare pe săptămână / Ce program vor avea angajații

O companie din România a adoptat programul de patru zile lucrătoare pe săptămână / Ce program vor avea angajații
Sursa foto: shutterstock.com

Angajații unei instituții bancare din România au putut opta pentru noul model de muncă încă de la începutul acestui an. Instituția a introdus programul de patru zile lucrătoare pe săptămână.

Programul de patru zile lucrătoare pe săptămână a fost introdus de o companie din România

Compania ING Hubs România a introdus un nou program de lucru pentru a oferi angajaților posibilitatea de a fi prezenți la birou doar patru zile pe săptămână.

Inițial, reprezentanții companiei au lansat un program-pilot, cu scopul de a testa reacția angajaților săi și pentru a monitoriza efectele generate de reducerea zilelor de lucru.

Perioada de testare a adus rezultate pozitive, productivitatea și moralul angajaților la locul de muncă au fost primele aspecte analizate. Noul mod de lucru este opțional, angajații pot trece de la 5 zile de lucru cu 8h pe zi, la 4 zile de lucru pe săptămână, cu 10 ore pe zi, potrivit antena3.ro.

Modelul de lucru al companiei este unul hibrid, iar angajații au posibilitatea de a îmbina lucrul de acasă cu cel de la birou.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)