O familie din Pitești va fi evacuată dintr-un bloc social deoarece aruncă gunoiul pe geam (VIDEO)

O familie din Pitești va fi evacuată dintr-un bloc social deoarece aruncă gunoiul pe geam (VIDEO)
Captură Video B1 TV

O familie din Pitești urmează să fie evacuată dintr-un imobil de locuințe sociale după ce a aruncat gunoiul direct de la geamul apartamentului. Fapta pare să nu fi fost una singulară, familia fiind amendată de mai multe ori din acelaşi motiv, informează B1 TV. Autoritatile locale care supravegheau zona au filmat momentele în care resturile erau aruncate pe fereastră.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Pitești: Familie sancționată pentru că aruncă gunoiul pe geam

În urmă cu câteva săptămâni, echipele de salubritate ale Primăriei Pitești au făcut curățenie în cartier, însă gunoaiele au reapărut în scurt timp. Din această cauză, autoritățile au hotărât să monteze mai multe camere de supraveghere în zonă. Astfel, poliţiştii locali au aflat că responsabili pentru gunoaiele din cartier erau locatarii unui imobil de locuințe sociale. În trecut, familia în cauză fusese amendată din acelaşi motiv, iar acum urmează să fie evacuată.

Mai mult, pe lângă faptul că vor fi evacuaţi, argeşenii care aruncau gunoaiele pe geam vor fi nevoiți să plătească şi suma de 4.566 de lei, cât a costat chiria şi întreţinerea în cele trei luni cât au stat în respectiva locuinţă.

Primăria a mai anunțat şi că polițiștii locali vor continua să supravegheze zona, iar toate persoanele din imobilul social care vor continua să arunce resturile în mod corespunzător riscă să rămână fără locuințe.