O femeie a murit în SUA, după ce o umbrelă de plajă luată de vânt i s-a înfipt în piept

O femeie a murit în SUA, după ce o umbrelă de plajă luată de vânt i s-a înfipt în piept
O femeie a murit în SUA, după ce o umbrelă de plajă luată de vânt i s-a înfipt în piept, sursă foto: captură YT

O femeie a murit când se afla pe o plajă din Garden City, Carolina de Sud. O umbrelă de plajă a fost luată de vânt și i s-a infipt femeii în piept.

3.000 de persoane sunt rănite anual de umbrelele de plajă

Tammy Perreault, în vârstă de 63 de ani, din Surfside Beach, a suferit un traumatism toracic și a fost dusă la spital, unde a murit după o oră din cauza rănilor foarte grave, conform ABC7Chicago.

Comisia pentru Siguranța Produselor de Consum din SUA a transmis că rănile provocate de umbrele de plajă sunt comune. 3.000 de persoane ar fi rănite anual din cauza asta.

Senatorii americani Tim Kaine și Mark Warner din Virginia au cerut agenției de siguranță să revizuiască regulile de siguranță pentru umbrele de plajă și să înceapă o campanie de informare după ce o femeie din Virginia a fost ucisă de o umbrelă în 2016.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:58 - Un avion NATO specializat în misiuni de spionaj, strategice și tactice survolează în cerc teritoriul României
21:55 - Alina Petre nu și-a pierdut speranța în dragoste. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu vrea să se căsătorească din nou: „Voi face pasul când va veni momentul”
21:34 - Rareș Bogdan, despre aderarea la Schengen: Mi s-a spus că în cazul Finlandei lucrurile sunt complet schimbate / Nu cred că premierul Olandei mai are vreun motiv să se opună. Ar fi o jignire pentru poporul român (VIDEO)
21:14 - Revolta lui Aurel Pădureanu după moartea actorului Alexandru Arșinel: „Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. Să le fie rușine!”
20:58 - Tragedie ca într-un thriller polițist la Cernăuți: un pedofil a ucis o polițistă de doar 22 ani care l-a surprins arătându-și organele genitale în apropierea unei școli. La două zile, criminalul a fost prins și, ulterior, declarat mort de colegii tinerei
20:58 - 4 avioane de vânătoare rusești au intrat în spațiul aerian al Poloniei și în cel al Suediei
20:35 - Cristian Tudor Popescu, despre „bășina nucleară, violatorul impotent și porumbeii păcii”. Comentariul incisiv al gazetarului
20:32 - Cântăreața Jo și-a făcut prima operație estetică la 28 de ani: „Sunt mega încântată de rezultat / Nu mi se pare greșit să facem schimbări” (FOTO)
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală
20:00 - Un notoriu mercenar rus, veteran din Transnistria, a fost lichidat de ucraineni în contraofensiva din Herson