O femeie de 64 de ani a făcut infarct și A MURIT după ce a fost înșelată prin metoda „Accidentul”

O femeie de 64 de ani a făcut infarct și A MURIT după ce a fost înșelată prin metoda Accidentul

O femeie de 64 de ani din localitatea vasluiană Deleni a murit, după ce a fost sunată de persoane necunoscute care i-au spus că nepotul ei ar fi suferit un accident și că trebuie să plătească 200 de milioane de lei pentru operație. Soțul femeii spune că acesteia i s-a făcut rău și a făcut infarct, scrieHotnews.

ACESTA A FOST FINALUL! OANA LIS A IZBUCNIT ÎN LACRIMI! A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

La apelul necunoscuților, făcut pe telefonul fix în noaptea de marți spre miercuri, a răspuns soțul femeii. Acesta a povestit că cel care era la telefon s-a dat inițial drept nepotul lui şi i-a spus că ar fi căzut pe scări.

„Apoi a zis altcineva, a zis doctorul, altul: , „, a descris conversația soțul femeii.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! DIN PĂCATE, MIHAI CONSTANTINESCU… MEDICUL MONICA POP TOCMAI A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

Bărbatul spune că apoi soția lui ar fi luat telefonul, să vadă despre ce e vorba, şi i s-a făcut rău. „A făcut infarct, ea suferea cu inima”, a mai declarat Vasile Tighici, soţul victimei. Acesta a spus că a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutor de la un echipaj de Ambulanţă, dar medicii nu au mai putut face nimic şi au declarat decesul.

O vecină a celor doi a precizat că un telefon asemănător a primit și o altă familie din sat, cu puţin timp înainte, însă farsa nu a prins.

Polițiștii au fost sesizaţi şi ei miercuri dimineaţă şi fac cercetări în acest caz, într-un dosar de înşelătorie şi ucidere din culpă.

Tags: