Odă patronului iubit la Antena 3: "Apologie a prostului gust", "Pupincurism pro Voiculescu"

Odă patronului iubit la Antena 3: "Apologie a prostului gust", "Pupincurism pro Voiculescu"

Emisiunea „Evenimentul Zilei„, difuzată de B1 TV, a prezentat oda difuzată de către Antena 3 pentru fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, cu ocazia aniversării a șase ani de la înființarea postului de televiziune.

Clipul difuzat de postul Antena 3 a parcurs întregul drum al lui Dan Voiculescu în presa din România, elogiindu-l precum un lider preaiubit de popor, materialul semănând mai mult cu unul „in memoriam” Dan Voiculescu.

Întregul clip, ce conține imagini și momente video din viața lui Voiculescu, îl preaslăvește pe fondatorul Intact și amintește de toate benefiicile aduse de acesta presei din România precum și poporului român.

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat că „dacă cineva mi-ar face așa ceva m-aș sinucide„, referindu-se la clipul dedicat lui Voiculescu. „Este o mare prostie acest clip„, a adăugat Cristoiu.

Pe de altă parte, invitat în platoul emisiunii, Cozmin Gușă a spus că acest clip aduce puțin cu sentimentul afecțiunii dintre doi bărbați.

Filmul ăsta te face să te gândești la afecțiunea unui bărbat pentru un alt bărbat„, a declarat Gușă.

Tata mi-a spus să nu îmbătrânești urat. În cazul ăsta se potrivește de minune. Știu cu precizie că Dan Voiculescu cenzurează toate știrile care îl vizează pe el însuși la trustul Intact. Cei din Intact au căzut într-o isterizare anti Băsescu, într-un pupincurism pro Voiculescu„, a comentat Gușă oda mogulului Intact.

Despre același subiect criticul literar Alex Ștefănescu a spus că „este o apologie a prostului gust. Te face să te gândești la textele dinainte de 1989.”

Clipul elogios la adresa lui Dan Voiculescu, o mare prostie

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_8187').select();" id="embed_text_8187" />
Ultima oră
20:01 - Mamă, tată și fiu, răpuși de COVID-19 în aceeași zi. Cei trei erau nevaccinați și ajunseseră la spital în stare foarte gravă / Managerul SJU Giurgiu: Marea majoritate a cazurilor vin în ultimul moment (VIDEO)
19:37 - Probleme pentru Selly! Mesajul transmis de vlogger în toiul nopții: „Ne asigurăm că pe viitor nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare…”
19:17 - 59.319 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care aproape 31.900 cu prima doză
18:56 - Ratingul României, reconfirmat de agențiile Standard & Poor`s și Moody`s. Perspectiva, stabilă
18:29 - Dan Tanasă: AUR va iniția procedurile parlamentare pentru controlul averii președintelui Klaus Iohannis
18:12 - Unitatea 2 a Centralei Nucleare de la Cernavodă a fost reconectată la Sistemul Energetic Național
18:01 - Raed Arafat (DSU): Trebuie oprit microfonul tuturor celor care dezinformează și spun oamenilor să nu se vaccineze, pur și simplu
17:42 - O pacientă COVID-19 a murit în timp ce era transferată în Ungaria / România a trimis și personal medical pentru a facilita comunicarea cu familiile persoanelor transferate
17:23 - Cristian Diaconescu: România rămâne pe ultima treaptă de rating recomandat investițiilor. Agențiile Moody` și Standard & Poor`s nu laudă Guvernul, iar ratingul stabil nu se datorează unor politici deștepte
16:57 - Dacian Cioloș, fără o strategie anti-pandemie, deși continuă să invoce criza sanitară pentru a obține voturi / Ministerul Sănătății a fost la USR în fosta coaliție, însă mandatele au fost marcate de controverse