Pacient dispărut: Sunați la 112 dacă îl vedeți

Pacient dispărut: Sunați la 112 dacă îl vedeți
foto: captura Yt

Poliţia Capitalei solicită sprijinul populației pentru găsirea unui bărbat de 50 de ani: acesta a plecat dintr-un spital din Sectorul 5 şi nu a revenit la domiciliu.

Pacientul dispărut se numeşte Mihai Bîrleanu, în vârstă 50 de ani, înălţime 1,70 m, greutate 50-55 kg, constituţie atletică, ten deschis, păr scurt, grizonat, ochi verzi, faţă ovală, mustaţă scurtă, informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis.

Are o cicatrice pe frunte, deasupra nasului

La data dispariţiei purta pantaloni negri, hanorac multicolor, pantofi roşii din catifea.

Cei care au văzut persoana sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei apelând 112.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)