Parapantistul francez, dispărut în munți, a fost găsit: În ce stare se află (VIDEO)

Parapantistul francez, dispărut în munți, a fost găsit: În ce stare se află (VIDEO)
Foto: pixabay.com

UPDATE:Parapantistul francez căutat de mai bine de 12 ore de salvamontiști a fost găsit, luni, la o pensiune din județul Vrancea, informează reprezentanții ISU Covasna. Bărbatul este conștient, dar acuză dureri în zona cervicală.

”Parapantisul francez a fost găsit conștient la o pensiune din localitatea Greșu, județul Vrancea. S-au deplasat la fața locului 2 ambulanțe Smurd de la Tg. Secuiesc – județul Covasna și de la Vidra – județul Vrancea. Acesta acuză dureri în zona cervicală. După acordarea îngrijirilor medicale va fi transportat la UPU Focșani”, au reprezentanții ISU Covasna.

Parapantisul francez, dispărut în munți, a fost găsit

Căutări de amploare în judeţul Covasna. Un parapantist de origine franceză a dispărut în munţi. Bărbatul s-a desprins de grupul cu care era şi de atunci nu a mai fost văzut, informează B1 TV. Salvamontiştii, cei de la ISU Covasna şi Braşov îl caută de duminică seară însă fără niciun rezultat.

ȘOC ÎN TELEVIZIUNE! COVE, PRINS ÎN FAPT CU ANDREEA MARIN! E BOMBA ANULUI

Parapantistul a dispărut în timp ce zbura dinspre Braşov spre zona Comandău. El făcea parte dintr-un grup mai mare, însă s-a despărţit de amicii săi, iar ultima dată a fost văzut după amiază între localităţile Păpăuţi şi Chiuruş din judeţul Covasna.

VESTE PROASTĂ PENTRU KANAL D! TEO TRANDAFIR A FĂCUT ANUNȚUL! VA FI ULTIMA OARĂ

Când au văzut că prietenul lor nu apare nici după lăsarea întunericului cei care îl însoţeau au sunat la 112.

Zeci de salvatori de la ISU Covasna, ISU Braşov şi salvamontiştii din cele două judeţe, însoţiţi de poliţişti, jandarmi, militari şi voluntari au plecat să îl caute. Însă, din păcate, nici urmă de el.

BLESTEMUL ELODIEI! BIATA MAGDA CIUMAC! S-A STINS DUPĂ O LUNGĂ ȘI GREA SUFERINȚĂ! IMAGINI HALUCINANTE

Căutările au fost reluate luni dimineaţă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.