Patru persoane suspectate că au cultivat și comercializat canabis au fost reținute în Vâlcea

Patru persoane suspectate că au cultivat și comercializat canabis au fost reținute în Vâlcea
Foto: voceatransilvaniei.ro

Patru persoane suspectate că au cultivat şi comercializat canabis în Bucureşti, Argeş şi Vâlcea au fost reţinute, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, citat de Mediafax.

Potrivit comunicatului, poliţiştii antidrog şi procurorii DIICOT Vâlcea au reţinut şi au formulat propunere de arestare preventivă pe numele a patru persoane suspectate că fac parte dintr-o reţea infracţională profilată pe trafic de droguri.

Cei patru au fost ridicaţi în urma a cinci percheziţii la care poliţiştii şi procurorii au găsit peste şase kilograme de canabis.

Potrivit anchetatorilor, în cursul acestui an, cei patru au cultivat plante de cannabis, ulterior comercializând substanţele stupefiante în Bucureşti şi judeţele Vâlcea şi Argeş.

Cercetările continuă în acest caz, urmând ca instanţa de judecată să decidă dacă emite mandate de arestare pe numele celor patru.

Ultima oră
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv real ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Recent făceam un apel la responsabilitate către partidele din arcul guvernamental. Nu a fost înțeles de toți, așa că îl reiterez
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări
09:38 - Ludovic Orban: Preşedintele Klaus Iohannis este binevenit la Congresul PNL. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot