Vestea tristă care a ZGUDUIT România: din păcate, marele artist îndrăgit de toți românii A MURIT… Lumea artistică e devastată…

Vestea tristă care a ZGUDUIT România: din păcate, marele artist îndrăgit de toți românii A MURIT... Lumea artistică e devastată...

Lumea muzicală românească e zguduită de o nouă tragedie.
Unul din membrii legendarei formații Roșu și Negru, Paul Popi, a încetat joi din viaţă.

Artistul s-a stins la doar 61 de ani, din cauza unor probleme cardiace, anunţă libertatea.ro. Chitarist și inginer de sunet, Paul Popi a făcut parte din Roșu și Negru la sfârșitul anilor ’80, în cea mai bună perioadă a trupei.

Foştii colegi de trupă şi turnee, precum Adrian Ordean, Florin Ionescu, Emanuel „Fisă” Gheorghe ori Dorian Ciubuc, deplând dispariţia artistului.
„Am locuit în aceeași cameră, în turnee, 8 ani de zile. Ultima oară ne-am văzut acum o lună și ceva. Era slăbit, dar cu același simț al umorului. A avut o viață nebună, plină de evenimente…la fel a fost și moartea lui. Îmi pare nespus de rău, abia acum îmi dau seama că am pierdut un prieten adevărat, o prietenie sinceră”, a afirmat compozitorul și chitaristul Adrian Ordean (Compact B, Schimbul 3), potrivit libertatea.ro.

„Dumnezeu să-l ierte! Îmi pare teribil de rău, am fost o gașcă nebună, am colindat întreaga țară cu echipa poetului Lucian Avramescu. Paul era sufletul petrecerilor de după concerte”, a spus şi Gheorghe Gheorghiu.

(Foto: libertatea.ro)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari