Peste 22 de tone de deşeuri din hârtie, oprite să intre în România pe la Punctul de trecere a Frontierei Borş

Peste 22 de tone de deşeuri din hârtie, oprite să intre în România pe la Punctul de trecere a Frontierei Borş
Sursa Foto: Facebook/ Poliţia de Frontieră

Peste 22 de tone de deșeuri au fost oprite luni să intre în țară de către Poliția de Frontieră. Poliţiştii de frontieră din judeţul Bihor împreună cu lucrători din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu nu au permis intrarea în România a unui camion, încărcate cu peste 22.900 kilograme de deşeuri din hârtie, pentru care şoferul nu deţinea documentaţia necesară pentru transferul de deşeuri.

”Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş I au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui ansamblu format din cap tractor şi semiremorcă, înmatriculat în România, condus de un cetăţean român. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii deşeuri din hârtie, încărcate în Italia, pentru o societate comercială din judeţul Arad”, se arată într-un comunicat de presă, de luni, al Poliţiei de Frontieră.

În cauză s-a constatat că încărcătura din camion nu îndeplineşte condiţiile legale de intrare pe teritoriul ţării, şoferul neavând documentaţia necesară prevăzută de lege pentru transferul de deşeuri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”