Poliţiştii ieşeni caută patru tineri care au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit. Dacă i-ați văzut, sunați la 112! (FOTO)

Poliţiştii ieşeni caută patru tineri care au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit. Dacă i-ați văzut, sunați la 112! (FOTO)

Poliţiştii ieşeni caută patru tineri ani care au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit, potrivit Antena3

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestora sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Patru tineri din Iași au dispărut

Poliția Municipiului Pașcani a fost sesizată la data de 01 octombrie cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 30 septembrie a.c., Butnaru Alina Simona, de 14 ani și Butnaru Cătălina Nicoleta, de 13 ani au plecat de la domiciliul din comuna Moțca și nu s-au mai întors.
De asemenea, minorul Pîrja Alexandru, de 14 ani și Lazăr George Marian, de 18 ani, au plecat la aceeași dată de la domiciliul din comuna Moțca și nu au mai revenit.

Semnalmentele minorei Butnaru Alina Simona: înălţime 1,70 m, constituție corpolentă, păr șaten, cu șuvițe mov albastre în zona frunții, poartă cercei din aur tip verigă, de dimensiuni mari. La data plecării, aceasta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de trening de culoare gri, geacă de culoare verde, lungă cu glugă și era încălțată cu adidași de culoare neagră.

Semnalmentele minorei Butnaru Cătălina Nicoleta: înălţime 1,50 m, constituție astenică, păr șaten, poartă cercei din aur tip verigă, de dimensiuni mari. La data plecării, aceasta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip blue jeans de culoare albastră, geacă de culoare verde, lungă cu glugă și era încălțată cu adidași de culoare neagră.

Semnalmentele minorului Pîrja Alexandru: înălţime 1,60 m, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui. La data plecării, era îmbrăcat cu un hanorac de culoare albastră, pantaloni de trening de culoare neagră, cu dungi portocalii, era încălțat cu adidași de culoare neagră și avea un ghiozdan de culoare albastră.

Semnalemntele tânărului Lazăr George Marian: înălţime 1,85 m, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui, iar la nivelul mâinii stângi, la încheietură prezintă o cicatrice. La data plecării, era îmbrăcat cu un hanorac de culoare neagră, vestă de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare kaki, cu o dungă neagră în alteral, era încălțat cu adidași de culoare neagră.

Nu se dețin fotografii cu minora Butnaru Cătălina.

Urmăriți B1TV.ro și pe