Polițiștii solicită populației să depună mărturie împotriva abuzurilor poliției locale: "Niște paznici au ajuns să poarte fără nicio rușine elemente ale uniformei noastre" (FOTO)

Polițiștii solicită populației să depună mărturie împotriva abuzurilor poliției locale: "Niște paznici au ajuns să poarte fără nicio rușine elemente ale uniformei noastre" (FOTO)

Război total între Poliția Națională și Poliția Locală!

Poliţia naţională acuză poliţia locală că își depășește atribuțiile, ajungând să poartă ilegal obiecte vestimentare ce fac parte din uniforma Poliției Române.

Agentul Dan Georgescu menționează într-un articol postat pe Pagina de Facebook “Polițiștii au umor” că a depus o plângere penală în acest sens. Întrucât foarte mulți cetățeni s-au arătat deranjați de comportamentul polițiștilor locali, care și-au însușit atribuții precum oprirea șoferilor în trafic și sancționarea pentru diverse nereguli constatate de ei, Dan Georgescu îi invită pe cei care s-au lovit de astfel de probleme să depună mărturie.

Inițiativa sa i-a adus agentului “mulți dușmani”, după cum chiar el precizează, dar “trebuie să stopăm impostura”.

Se pare că la minister se doarme, nu interesează pe nimeni că niște paznici au ajuns să poarte fără nicio rușine elemente ale uniformei noastre sau că se recomandă ca fiind polițiști rutieri în trafic șoferilor. Mai rămâne să vedem vatmanii și controlorii îmbrăcați așa. Știu că cer mult, însă și eu am făcut și am riscat mult! Oricine e dispus să depună mărturie, mă poate contacta în privat sau pe această pagină! Nu ezitați să distribuiți! Mulțumesc!”, conchide el.

Redăm mai jos postarea integrală a polițistului Dan Georgescu

Probabil mulți dintre pritenii pe care îi am în lista de pe facebook au observat că în data de 11.10.2017 am fost la Inspectoratul General al Poliției Române. Nu am fost chemat să fiu ”certat” și nici felicitat. Am fost chemat să dau declarații cu privire la plângerea penală depusă acum 6 luni, privind portul #ilegal de uniforme de către polițiștii locali și inscripționarea ilegală a mașinilor de serviciu, gen ”POLIȚIA; POLIȚIA RUTIERĂ; POLIȚIA LOCALĂ RUTIERĂ”, etc. Nu mai revin cu detalii, știți deja conținutul plângerii penale.

Dragi prieteni! Știu că pe mulți dintre dvs. vă deranjează această ”confuzie”, despre care toți știm că e intenționată și nicidecum ”așa ne-a spus primarul să ne îmbrăcăm”. Am nevoie de dvs.! Am nevoie ca oricine a fost oprit de un local îmbrăcat chiar și asemănător cu cel din fotografie și căruia i-au fost solicitate documente care nu au legătură cu atribuțiile localilor sau dacă ați fost opriți cu rampa luminoasă în trafic, dacă ați fost oprit de locali pentru că ați trecut pe culoarea roșie a semaforului, dacă ați fost oprit pentru nepurtarea centurii de siguranță, pentru că ați vorbit la telefon, pentru folii fumurii.

Acum vine partea grea! Eu mi-am făcut mulți dușmani prin depunerea acestei plângeri! Atât în rândul localilor, dar mai ales în rândurile colegilor! Am nevoie de MARTORI! Oricine este dispus să depună mărturie mă poate contacta în privat! Știu! Poate să fie greu, puteți fi chemați la instanță! Dar trebuie să STOPĂM IMPOSTURA! Nu e nevoie să vă deplasați din provincie în București! Veți fi audiați în localitatea dvs. prin comisii rogatorii. Eu nu mai pot face mai mult și nici nu pot lupta singur cu impostorii conduși politic. Nu contează că sunteți polițiști, medici, mecanici, muncitori, profesori. Am nevoie de dvs. Dacă ați fost opriți de vreun astfel de individ în trafic pentru că:

– ați trecut pe culoarea roșie a semaforului
– aveați folii fumurii neomologate montate
– nu purtați centura de siguranță
– vorbeați la telefon fără să folosiți sistemul hands free
– vi s-a spus că ați depășit viteza legală
– nu aveați asigurare obligatorie la dvs.
– aveați ITP expirat
– etc…… vă rog să mă contactați de urgență!

Se pare că la minister se doarme, nu interesează pe nimeni că niște paznici au ajuns să poarte fără nicio rușine elemente ale uniformei noastre sau că se recomandă ca fiind polițiști rutieri în trafic șoferilor. Mai rămâne să vedem vatmanii și controlorii îmbrăcați așa. Știu că cer mult, însă și eu am făcut și am riscat mult! Oricine e dispus să depună mărturie, mă poate contacta în privat sau pe această pagină! Nu ezitați să distribuiți! Mulțumesc!

Ultima oră
08:33 - Coșmarul revine în Wuhan, epicentrul pandemiei de COVID-19: Milioane de chinezi blocați în case, după descoperirea unor noi focare de coronavirus
08:23 - Constantin Bujor, după moartea a doi muncitori în zona Bibliotecii Naționale: Angajatorii implicați au fost invitați la ITM. În București se desfășoară zilnic controale pe asemenea șantiere (VIDEO)
08:12 - Rezultatele finale ale examenului de titularizare, publicate marți. Rata notelor peste 7, în scadere față de anul 2020
07:48 - SUA promite un răspuns colectiv împotriva Iranului, după atacul asupra Mercer Street. Antony Blinken: Ne coordonăm cu Regatul Unit, Israel, România și alte țări
07:13 - Cătălin Chirilă și Victor Malachi, pe locul 5 în finala olimpică de Canoe dublu pe 1.000 m
00:00 - Primele concluzii după tragedia din București: Nu au fost asigurate în totalitate acele sprijiniri de maluri pentru a nu se genera acest eveniment
23:58 - Cum s-au dat de gol mai mulți români veniți din Luton, care au prezentat certificate COVID false. Raed Arafat: Acest lucru e extrem de grav, înseamnă că ești dispus să răspândești boala, că nu te interesează nimic
23:25 - Alexandru Rafila, despre testarea obligatorie, pe banii lor, a medicilor care refuză vaccinarea: Îi va enerva. Cum să-i pedepsești? Tu ai nevoie de ei pentru valul 4 al pandemiei și vii să-i ameninți? (VIDEO)
23:11 - Raed Arafat, primele declarații după tragedia de la Biblioteca Națională: Aceste accidente denotă că nu s-a asigurat zona foarte bine
22:48 - Alexandru Rafila: N-avem încă 5 milioane de persoane vaccinate cu ambele doze, dar am văzut un clip postat de premier. Eu știu că atunci când ai un eșec, nu faci un videoclip ca să sărbătorești (VIDEO)