Porturile Bechet, Calafat, Drobeta, Moldova Veche, Orşova şi Ovidiu sunt închise din cauza gheţii

Porturile Bechet, Calafat, Drobeta, Moldova Veche, Orşova şi Ovidiu sunt închise din cauza gheţii

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informează vineri că din cauza gheţii sunt închise pentru navigaţie porturile Bechet, Calafat, Drobeta Turnu Severin, Moldova Veche; Orşova şi Ovidiu. De asemenea, sunt închise căile navigabile Dunăre, Măcin, Braţul Borcea, Braţul Bala şi CPAMN.

Navigaţia cu bacul pe Dunăre, între România şi Bulgaria, a fost întreruptă și ea vineri prin punctele de trecere a frontierei Calafat-Vidin şi Bechet-Oreahovo din cauza blocurilor de gheaţă de pe fluviu.

Conform Inspectoratului Teritorial de Frontieră Giurgiu, până la reluarea traficului poliţiştii de frontieră îi îndrumă pe pasageri către punctele de trecere a frontierei Giurgiu şi Porţile de Fier II (Mehedinţi).

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)