POTOP în România, chiar în ziua vizitei Papei! A făcut RAVAGII: O femeie și 4 copilași, LUAȚI DE VIITURĂ! Salvatorii îi caută cu disperare

POTOP în România, chiar în ziua vizitei Papei! A făcut RAVAGII: O femeie și 4 copilași, LUAȚI DE VIITURĂ! Salvatorii îi caută cu disperare
Foto: pixabay.com

Tragedie în județul Prahova! Ploile puternice de vineri au început să facă victime.
O femeie şi patru copii au fost surprinşi de viitură în localitatea Sângeru. Femeia a fost salvată de un localnic, dar pompierii încearcă să găsească şi copiii care au vârste cuprinse între nouă luni şi şase ani, informează news.ro.

”Femeia a fost salvată de un cetăţean şi copii sunt căutaţi de către echipajele de pompieri. Vârstele sunt cuprinse între 9 luni şi 6 ani”, a transmis ISU Prahova.
30 de pompieri militari fac eforturi susţinute pentru a salva copiii.

Tot la Sângeru, pompierii au găsit în apele viiturii un copil de şase ani, dar care nu face parte dintre cei patru daţi dispăruţi.

Și în satul Lăpuşel din același județ a avut loc o viitură, care a afectat şapte locuinţe şi autoturisme, drumul fiind blocat.
”Din primele informaţii au fost luate de apă şapte locuinţe, garajuri şi autoturisme”, a mai transmis ISU Prahova.

De la Lăpuşel au fost evacuate preventiv 30 de persoane.

Meteorologii au anunțat cod portocaliu începând de vineri, ora 15.00, până sâmbătă la ora 10.00 pentru București și județele Brașov, Covasna, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Gorj, Sibiu, Alba, Caraș Severin, Hunedoara , Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomița, Constanța, Ilfov, Călărași și Giurgiu (Detalii AICI).