Proaspăt inaugurată, în Sala Polivalentă de MILIOANE DE LEI din Alexandria curge apa din tavan

Proaspăt inaugurată, în Sala Polivalentă de MILIOANE DE LEI din Alexandria curge apa din tavan

Proaspăt modernizată, Sala Polivalentă din Alexandria are deja probleme. La nici 3 luni de la inaugurare, la prima ploaie serioasă, acoperișul a cedat, iar parchetul s-a umflat.

Peste 20 de milioane de lei au fost cheltuiți pentru o lucrare de mântuială, scrie trnews.ro. La inaugurare au fost prezenți Sevil Shhaideh, Liviu Dragnea, dar și secretarul de stat, bun amic cu șeful PSD, anchetatul penal Adrian Gâdea.

Și nu doar acoperișul și parchetul sunt cu probleme. Potrivit sursei citate, nici aerul condiționat nu funcționează.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu