Probleme pentru președinte: Iohannis apare într-o fotografie cu genunchiul drept bandajat (VIDEO)

Probleme pentru președinte: Iohannis apare într-o fotografie cu genunchiul drept bandajat (VIDEO)

Plimbările la înălțime i-au adus probleme de sănătate președintelui Klaus Iohannis. Șeful statului apare într-o fotografie pe vârful Negoiu, din Munții Făgăraș, alături de un grup de turiști, fiind bandajat în zona genunchiului drept, arată B1 TV.

O fotografie inedită publicată pe o pagină de socializare de către un tânăr din Cluj îl înfățișează pe Iohannis înconjurat de mai mulți tineri, pe o creastă de munte. În imagine se poate vedea că președintele are la genunchi un bandaj medicinal, care se folosește în tratarea traumatismelor musculare.

Iohannis se află în weekend în județul Sibiu, pentru a o susține pe Carmen Iohannis, care participă la un tuneu de tenis.

Iohannis apare într-o fotografie cu genunchiul drept bandajat

#DIRECT_ONE_b6y8e3#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:54 - Marcel Boloș: Egalizarea vârstei de pensionare la bărbați și femei este prevăzută în PNRR. Avem și sistemul de facilități pentru a stimula rămânerea în câmpul muncii până la 70 de ani / Câți bani ar putea pierde România (VIDEO)
20:42 - Fără drept de joc, Simona Halep s-a prăbușit în clasamentul WTA. Pe ce loc a ajuns românca
20:39 - Un bărbat a ajuns în instanță pentru că își deranja vecinul făcând grătare prea des / „Mirosul era neplăcut”
20:32 - Șoferii care ucid oameni pe șosele nu vor mai avea dreptul să conducă o anumită perioadă: Guvernul aduce noi modificări care limitează accesul în trafic al conducătorilor auto condamnați
20:32 - Coșul de cumpărături cu produse de bază este tot mai scump / Cât a ajuns să coste și ce spun românii
20:24 - Mihai Tudose: Alegerile anticipate nu sunt pe agenda PSD. Președintele Iohannis, singurul care poate să ducă România în acest scenariu (VIDEO)
20:15 - Minoră de 13 ani din București, dispărută în timp ce mergea spre școală. Poliția cere ajutorul populației
20:04 - În ce orașe din România sunt cele mai scumpe bilete pentru transportul în comun
19:56 - Bogdan Chirițoiu: Industria asigurărilor este cea mai sancționată de către Consiliul Concurenței. Am transmis o serie de propuneri pentru a corecta deficiențele legislative existente
19:56 - Galactic, singura fabrică românescă de ciocolată, și-a cerut insolvența: „Am primit o lovitură semnificativă din partea marilor retaileri”