Tânăr, luat pe capotă intenționat. Șoferul nervos ar fi profesor de religie (VIDEO)

Tânăr, luat pe capotă intenționat. Șoferul nervos ar fi profesor de religie (VIDEO)

Gest șocant în trafic! Un șofer l-a luat intenționat pe capotă pe un tânăr care traversa pe trecerea de pietoni, informează B1 TV. Se pare că incidentul a pornit de la faptul că tânărul traversa prea încet strada, iar șoferul şi-a pierdut atât răbdarea, cât şi luciditatea. Poliția a făcut dosar penal pentru tentativă de omor. Potrivit unor surse, șoferul agresiv ar fi un profesor de religie.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

În filmare se vede cum un tânăr aflat pe trecerea de pietoni de lângă Patriarhie stă în fața unei mașini și pare că i se adresează șoferului. Acesta pune în mişcare autoturismul și îl ia pe capotă pe tânărul de 17 ani, târându-l câţiva metri.

În acest timp, cei care se aflau în preajmă au început să strige îngroziți la șofer, care, la un moment dat, coboară să verifice dacă mașina este intactă.

Se pare că incidentul a pornit de la faptul că tânărul traversa prea încet strada, iar șoferul i-ar fi adresat cuvinte injurioase. Supărat, tânărul a vrut să-i dea o lecție și s-a oprit în fața mașinii, lipindu-și mâinile de capotă.

Tânărul care a fost împins cu maşina a depus plângere penală, astfel că şoferul agresiv a fost citat pentru interogatoriu şi este acum la Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru tentativă de omor.

Ultima oră
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente, iar valul de căldură continuă (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac