Tânăr, luat pe capotă intenționat. Șoferul nervos ar fi profesor de religie (VIDEO)

Tânăr, luat pe capotă intenționat. Șoferul nervos ar fi profesor de religie (VIDEO)

Gest șocant în trafic! Un șofer l-a luat intenționat pe capotă pe un tânăr care traversa pe trecerea de pietoni, informează B1 TV. Se pare că incidentul a pornit de la faptul că tânărul traversa prea încet strada, iar șoferul şi-a pierdut atât răbdarea, cât şi luciditatea. Poliția a făcut dosar penal pentru tentativă de omor. Potrivit unor surse, șoferul agresiv ar fi un profesor de religie.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

În filmare se vede cum un tânăr aflat pe trecerea de pietoni de lângă Patriarhie stă în fața unei mașini și pare că i se adresează șoferului. Acesta pune în mişcare autoturismul și îl ia pe capotă pe tânărul de 17 ani, târându-l câţiva metri.

În acest timp, cei care se aflau în preajmă au început să strige îngroziți la șofer, care, la un moment dat, coboară să verifice dacă mașina este intactă.

Se pare că incidentul a pornit de la faptul că tânărul traversa prea încet strada, iar șoferul i-ar fi adresat cuvinte injurioase. Supărat, tânărul a vrut să-i dea o lecție și s-a oprit în fața mașinii, lipindu-și mâinile de capotă.

Tânărul care a fost împins cu maşina a depus plângere penală, astfel că şoferul agresiv a fost citat pentru interogatoriu şi este acum la Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru tentativă de omor.