Radu Banciu: Ai ajuns la pușcărie, ăsta e locul tău! Suntem împotriva oricărei grațieri de orice tip (VIDEO)

Radu Banciu: Ai ajuns la pușcărie, ăsta e locul tău! Suntem împotriva oricărei grațieri de orice tip (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre cele mai recente condamnări în Justiție.

Ei bine, pușcărie pentru amândoi! Un dublu verdict pentru Adrian Mladin, primarul din Jilava, și pentru Apostol Mușat, primarul din Snagov. Cinci ani și zece luni într-un dosar de corupție pentru Adrian Mladin, primarul Jilavei, care-și pierde automat mandatul și patru ani de închisoare cu executare pentru Apostol Mușat, dar și cinci ani cu executare pentru finul său, Ovidiu Szass – asta pentru retrocedare și parcelare ilegală a unor terenuri. Doi primari săltați din plin.

E bine pentru că mulți au impresia că dacă sunt primari fac ceva pentru oameni, pentru jilăveni, pentru snagoveni. Nici vorbă. Ambii își vor petrece restul acestui an, și noi sperăm și primăvara anului viitor, după gratii, că tot e la modă să fii pușcăriaș. Devii practic un martir, că tot am văzut titluri din astea cu litere de șchioapă în presa de mâine, de poimâine, de răspoimâine, de luna viitoare.

Chiar cu ochii minții nu e nicio bravură să-ți imaginezi ce va scrie presa despre cum doamna ministru Raluca Prună își dorește ca oamenii să moară în pușcării. Titluri mari, într-adevăr. Această criminală doamnă Prună care-și dorește ca toți escrocii României să putrezească în pușcării, cum de altfel am urat și noi aseară fără niciun fel de problemă.

Ai ajuns la pușcărie, ăsta e locul tău! Suntem împotriva oricărei grațieri de orice tip. Pușcărie, tată, pentru toată lumea!”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Ai ajuns la pușcărie, ăsta e locul tău! Suntem împotriva oricărei grațieri de orice tip

#DIRECT_ONE_z4xztl#

Ultima oră
20:15 - Cristian Boureanu, implicat într-un accident în centrul Bucureștiului (FOTO)
20:03 - City Insurance a rămas fără autorizație de funcționare. Poziția oficială a ASF
19:58 - Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a obținut votul de susținere a 20 de filiale PNL
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
19:22 - Asztalos Csaba (CNCD): Certificatul verde COVID în sine nu are elemente de discriminare, dar e important ca aceste restricții, în intepretarea mea, să fie adoptate prin lege, nu prin acte administrative (VIDEO)
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie