Radu Banciu: Rareş Bogdan voia să-i ia partidul lui Ludovc Orban, pur şi simplu. Este o bătălie internă între cei doi (VIDEO)

Radu Banciu: Rareş Bogdan voia să-i ia partidul lui Ludovc Orban, pur şi simplu. Este o bătălie internă între cei doi (VIDEO)

În interiorul Partidului Naţional Liberal (PNL) s-a iscat o luptă pentru putere între Ludovic Orban şi Rareş Bogdan, acesta din urmă încercat să preia controlul partidului, a precizat Radu Banciu, în cadrul ediţiei de joi a emisiunii „Lumea lui Banciu”.

„Astăzi (joi – n.r.) au fost consultări la Cotroceni. (…) A venit Ludovic Orbam, bineînţeles, dar n-a venit Rareş Bogdan, vedeta partidului, practic golgheterul partidului în această perioadă, omul de care toată lumea vorbeşte…

Se pare că deja l-ar fi săpat Ludovic Orban. Este o bătălie internă între cei doi. Rareş Bogdan voia să-i ia partidul lui Ludovc Orban, pur şi simplu. (…) Rareş Bogdan şi-a luat-o în cap şi probabil că, din interiorul partidului, cineva i-a suflat lui Ludovic Orban: ‘Bai, vezi că asta vrea să-ţi ia partidul. Ba, vezi că asta vorbeşte mai mult decât tine. Ba, vezi că asta are mai multă carisma decât tine’.

Şi-atunci, Ludovic Orban (…) începe să-l pună, uşor, cu botul pe labe pe Rareş Bogdan. Sau măcar să-l trimită la locul lui. Locul lui fiind, deocamdată, de europarlamentar. Dar am înţeles cu toţii că, deja, aceasta căciulă este prea strâmtă pe capul lui Rareş Bogdan, care ar vrea să crească precum Fat Frumos.

Lui nu-i ajungea că a câştigat aceste alegeri şi că se duce la Bruxelles. El simte că anonimatul Bruxelles-ului (…) l-ar duce, totuşi, într-un con de umbră.

El reproşându-i lui Ludovic Orban faptul că: ‘Domne’, dacă nu eram io, în momentul de faţă erai zero. Eşti un zero de politician, eu te-am salvat! (…)’.”, a declarat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Ultima oră
07:31 - Lucian Romașcanu (PSD), reacție în scandalul momentului: „Sexul ți-l dă Dumnezeu, genul ți-l alegi”
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină