Raed Arafat, apostrofat la Focșani. Un fost asistent medical i-a spus secretarului de stat că personalul SMURD l-a tratat incalificabil (VIDEO)

Raed Arafat, apostrofat la Focșani. Un fost asistent medical i-a spus secretarului de stat că personalul SMURD l-a tratat incalificabil (VIDEO)

Acuze dure aduse SMURD-ului şi lui Raed Arafat. Aflat sâmbătă pentru un moment solemn la Focşani, secretarul de stat a fost criticat de un bolnav, informează B1 TV. Focşăneanul, fost asistent medical, are mai multe probleme medicale şi i-a spus lui Arafat că personalul SMURD l-a tratat incalificabil.

”De când personalul SMURD ia şi anchetează bolnavii? Cineva a dat telefon şi a venit SMURD-ul. Când a venit SMURD-ul mi-a luat tensiunea, mi-a luat pulsul. Când au pus aparatele, au primit un telefon, au smuls firele cu totul, au rămas ventuzele pe mine şi nu mi-au mai făcut EKG-ul.

M-au dus la spital şi înauntru m-au ţinut acolo până mi-am revenit puţin şi după aia "Pleacă acasă că nu eşti clientul nostru!". Eu nu m-am prezentat la un snack bar”.
Acestea au fost acuzele aduse SMURD-ului de către un bătrân, fost cadru medical, bolnav acum de Parkinson. Secretarul de stat l-a asigurat pe bărbat că va investiga cazul: ”o să verificăm. Au greşit adresa”.

”Nu au greşit adresa, au primit un telefon, au smuls de pe mine EKG-ul, şi au spus că "Ce facem? Lasă că ne descurcăm noi!". Eu fiind fost cadru medical, mi-am dat seama. O să verific treaba asta”, i-a răspuns bătrânul.

Raed Arafat, apostrofat la Focșani. Un fost asistent medical i-a spus secretarului de stat că personalul SMURD l-a tratat incalificabil

#DIRECT_ONE_53vwbi#

Tags: