DOLIU în muzica românească! Relu Gherghel s-a STINS chiar înaintea sărbătorilor (FOTO)

DOLIU în muzica românească! Relu Gherghel s-a STINS chiar înaintea sărbătorilor (FOTO)

Muzica din România este din nou în doliu! Aurel Gherghel s-a stins din viaţă la vârsta de 79 de ani.
Relu Gheorghe, aşa cum îl ştia toată lumea, a fost unul dintre cei mai importanți organizatori de evenimente şi impresar din anii ’70-’80 din România.

De numele acestuia se leagă cariera celor mai importanți artiști rock, folk și jazz de dinainte de Revoluție.

(Foto: Relu Gheorghe / Facebook)
De altfel, anunţul trist a fost făcut de Gheorghe Gheorghiu.

„Mi-a marcat tinereţea… A avut mereu încredere în mine şi mi-a îndrumat mereu paşii spre tot ce era mai bun şi mai bine. Îţi mulţumesc prieten drag şi mă rog să ai un drum lin spre stele! Îmbrăţişări de respect şi mulţumiri eterne pentru un om minunat! Dumnezeu să-l odihnească în linişte şi pace!”, a scris Gheorghe Ghiorghiu, în mediul online.
Ultima postare de pe Facebook a lui Relu Gheorghe a fost la 18 noiembrie.

„Astăzi, în ultima zi de weekend, ne-am luat rămas bun cu Cătălina, îi mulţumesc a exista, a existat şi va exista mereu în viaţa familiei noastre”, scria el, potrivit spynews.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari