Revoltă la penitenciarul din Bistrița. Deținuții lovesc zidurile cu sticle și bănci și au spart geamurile clădirii (VIDEO)

Revoltă la penitenciarul din Bistrița. Deținuții lovesc zidurile cu sticle și bănci și au spart geamurile clădirii (VIDEO)
Foto:someseanul.ro

Încă o revoltă a deținuților a izbucnit, de data aceasta la penitenciarul din Bistrița. Jurnaliștii de la bistrițeanul.ro scriu că pușcăriașii au ajuns chiar să spargă geamurile clădirii, urlă, fluieră și lovesc în ziduri cu diverse obiecte, inclusiv cu bănci.

Aceștia sunt nemulțumiți de condițiile din închisoare și cer ca presa să fie prezentă pentru a le face cunoscută cauza. Doi dintre deținuți s-au urcat pe acoperișul penitenciarului. Cei care se află în celulele de la etaj aruncă obiecte celor care se află pe acoperiș ca să arunce în gardienii din curte.

Gardienii sunt în alertă maximă, iar unii au fost chemați din zilele libere sau chiar din concediu pentru a ajuta la ținerea situației sub control. În zonă au ajuns și polițiști și dube ale jandarmeriei.

Jurnaliștii de la bistrițeanul.ro au încercat să ia legătura cu cineva de la penitenciar. Persoana care a răspuns a închis reporterilor.

Revoltă la penitenciarul din Bistrița

#DIRECT_ONE_5kl6sl#

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)