Robert Turcescu și-a expus copilul de numai un an la un real pericol pe rețelele de socializare

Robert Turcescu și-a expus copilul de numai un an la un real pericol pe rețelele de socializare
Foto: jurnalistii.ro

Fostul canbdidat la funcția de primar al Capitalei, Robert Turcescu, nu a obținut postul vizat, însă este în prezent consilier general. Acesta a plecat într-o scurtă vacanță la mare de unde a postat pe pagina personală de Facebook o fotografie cu fetița lui de doar un an, complet dezbrăcată, potrivit wowbiz.ro.

Fanii îi atrag atenția lui politicianului asupra faptului că micuța este complet dezbrăcată.

Cu toate acestea, Robert Turcescu nu este prima persoană publică ce postează astfel de fotografii cu copilul. Andreea Bănică și Andrei Duban au postat la rândul lor fotografii cu copiii complet dezbrăcați.

Psihologii consideră că părinții nu își dau seama că își pot expune copiii la un pericol atunci când postează astfel de fotografii.

„Aceste porniri vin dintr-o traditie veche romaneasca, aceea de a fotografia copilul nud in casa. Acele fotografii ar trebui insa sa ramana in familie, nu sa devina publice. Cand permiti accesul tuturor la astfel de imagini faci un gest inconstient, nepotrivit. Fiecare parinte ar trebui sa se gandeasca la privirile perverse ale celor care privesc copilul. Este o expunere inutila", a explicat psihologul Hanibal Dumitrascu.