ANM, avertizare de ULTIMA ORĂ! România, îngenunchiată de GERUL BOBOTEZEI! Temperaturile o iau razna

ANM, avertizare de ULTIMA ORĂ! România, îngenunchiată de GERUL BOBOTEZEI! Temperaturile o iau razna

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de ultimă oră.

CUTREMUR ÎN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a fost găsită TEO TRANDAFIR! BURSUCU E ÎN STARE DE ȘOC! (IMAGINI DRAMATICE)

Un val de ger va lovi România,chiar de Bobotează, însă temperaturile devin normalepentru această perioadă a anului.

ASTA DA BOMBĂ! S-a aflat totul despre sarcina gabrielei cristea! TAVI CLONDA NU A ȘTIUT NIMIC PÂNĂ ACUM! E SCANDALUL MOMENTULUI

Cea mai scăzută temperatură se va înregistra luni, 6 ianuarie, chiar de Bobotează, când termomentrele vor arăta2 grade Celsius ziua, iar noaptea se vor înregistra nu mai puțin de -6 grade Celsius.

ÎNCĂ O STEA NE-A PĂRĂSIT! MARELE ACTOR A MURIT ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP… ADIO, MAESTRE! ”CU INIMA ÎNDURERATĂ CONFIRMĂM…”

ANM anunță că în zonele montane și submontane temperaturile vor fi mult mai scăzute, ajungându-se la valori de până la -12 grade Celsius, dar nici vorbă de precipitații.

Temperaturile au început să scadă încă de la finalul anului trecut, iarvremea va continua să se răcească, până la sfârșitul săptămânii viitoare, când se va încălzi, din nou.Astfel, se vor înregistra temperaturi medii care nu vor depăși 5-6 grade Celsius.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:53 - Fostul președinte rus Medvedev: În contextul „sancțiunilor nebunești”, Rusia nu poate continua „aprovizionarea cu alimente” / „Nu merge aşa, nu suntem idioţi”
07:34 - Zelenski, despre situația din Donbas: „Acolo este iadul. Aceasta este o încercare deliberată şi criminală de a ucide cât mai mulţi ucraineni”
07:13 - G7 va trimite un ajutor de 18,4 miliarde de dolari Ucrainei. Grupul este pregătit „să facă mai mult dacă este nevoie”
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”