România statului degeaba. O familie din Paşcani primeşte AJUTOARE SOCIALE de aproape 1.000 de EURO. Activitatea principală a tatălui: MERSUL LA PRIMĂRIE să ceară ŞI MAI MULT (VIDEO)

România statului degeaba. O familie din Paşcani primeşte AJUTOARE SOCIALE de aproape 1.000 de EURO. Activitatea principală a tatălui: MERSUL LA PRIMĂRIE să ceară ŞI MAI MULT (VIDEO)
Foto: BitTv

Caz şocant în municipiului Paşcani din judeţul Iaşi! O familie care nu figurează a fi angajată în niciun loc primeşte din partea primăriei ajutoare de aproximativ 4.000 de lei. O parte din bani e în mâncare și produse alimentare iar diferența până la suma totală o primește de la Primăria Municipiului sub formă de ajutor social, scriu jurnaliştii locali de la BitTV.

„Aceştia primesc în primă fază ajutor social. Fiind o familie din 11 persoane primesc 746 de lei pe lună la care se mai adaugă acea alocaţie pentru trei copii de 246 de lei pe lună. Primesc doar trei copii această alocaţie mai mare pentru că ceilalţi nu sunt la şcoală”, a explicat Cristian Menegon, purtător de cuvânt al Primăriei Paşcani.

Cu opt meniuri asigurate de municipalitate pentru familia Stănescu zilnic, de la bugetul local se mai asigură 96 de lei pentru ajutorul celor 12 păşcăneni. Într-o lună, primăria asigură 2.880 de lei pentru hrana familiei Stănescu.

„Am zece copii. Cel mai mare are 19 ani şi cel mai mic are şapte luni. Stăm aşa cu copiii, mai cresc animale, un purcel, altceva ce să facă, să fure? Eu mi-am căutat loc de muncă, dar dacă nu este, nu am unde să mă duc. Dacă nu ar fi loc de muncă, nu m-aş duce?”, a spus capul familiei, Strugurel Stănescu, jurnaliştilor de la BitTV.

Deşi primeşte aproape 4.000 de lei, el se declară nemulțumit de venituri acordate de primărie și spune că merge frecvent în audiențe la cei din conducerea Municipiului pentru a solicita bani mai mulți pentru că are familia e numeroasă.

România statului degeaba. O familie din Paşcani primeşte AJUTOARE SOCIALE de aproape 1.000 de EURO. Activitatea principală a tatălui: MERSUL LA PRIMĂRIE să ceară ŞI MAI MULT

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.