Românii preferă din ce în ce mai mult vacanțele în Bulgaria: „Noi am înțeles ce înseamnă all inclusive pentru turiştii români”

Românii preferă din ce în ce mai mult vacanțele în Bulgaria: „Noi am înțeles ce înseamnă all inclusive pentru turiştii români”
Sursa Foto: Instagram/ @BulgariaTravelOrg

România și Bulgaria au peisaje diferite, cu toate că au aceeași mare. Dacă la noi hoteluri de pe litoral au închis deja, în Bulgaria se pare că plajele sunt pline, notează observatornews.ro.

Litoralul bulgăresc, preferat de din ce în ce mai mulţi români

Atmosfera de vacanță este păstrată chiar și în septembrie în stațiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria. Mai mult decât atât, mulți dintre cei care încă profită de mare sunt români, care au doar cuvinte de laudă.

„Este un peisaj foarte frumos, organizare pe cinste. Curăţenie, ordine şi disciplină. La noi s-a neglijat”, a declarat un turist.

„Dacă s-ar fi aranjat un pic, să fie curat, ar fi mai bine. Ar fi trebuit şi la noi ca oamenii nu să-şi strângă toate lucrurile şi să plece acasă că s-a încheiat sezonul”, a mai spus un turist.

 Bulgarii știu că profite de vremea bună şi prelungesc sezonul

„Aici la noi în hotel gradul de ocupare e de 100%, până la 25 septembrie avem toate cele 450 de camere ocupate. Noi am înțeles ce înseamnă all inclusive pentru turiştii români, avem toate cele 3 mese incluse, avem gustări, baruri la piscină, în recepţii, saună, anumite tipuri de masaje”, a precizat Angelica Chirica, director marketing hotel.

„Specificul litoralului bulgăresc e să țină hotelurile deschise și în luna septembrie, anul acesta îi ajută și vremea”, a mai transmis Lucian Badircea, director agenţie de turism.

Urmăriți B1TV.ro și pe