Un bărbat a suferit arsuri pe 32% din suprafața corpului din cauza pisicii

Un bărbat a suferit arsuri pe 32% din suprafața corpului din cauza pisicii
Foto: bbc.com

Un bărbat din Moscova a suferit arsuri de gradul 3 pe 32% din suprafața corpului din cauza pisicii sale, care se tot ținea după el prin bucătărie și cerșea mâncare, notează RIA Novosti.

El pregătea o supă, iar mica felină i se tot plimba printre picioare. La un moment dat, el a luat oala cu supa fierbinte de pe aragaz și, fără să-și dea seama, a călcat pe pisică… S-a speriat atunci, a alunecat și toată supa a căzut pe el.

Medicii au reușit să-i salveze viața, dar bărbatul are arsuri ”severe”. În schimb, pisica e bine-mersi, probabil un pic supărată că și-a primit mâncarea mai târziu. Acum așteaptă să se întoarcă stăpânul acasă.

Tags:
Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)