Deranjată de serialul ‘Cernobîl’ făcut de HBO, Rusia va lansa propria sa versiune ‘patriotică’

Deranjată de serialul 'Cernobîl' făcut de HBO, Rusia va lansa propria sa versiune 'patriotică'
Sursă foto: IMDB

Deranjată de modul în care explozia reactorului de la Cernobîl din 1986 este relatată de HBO, un post de televiziune rusesc va filma propria sa versiune, în care accentul se va pune pe urmărirea unui agent al CIA, relatează Hollywood Reporter.

Versiunea rusească va fi filmată de NTV, un post de televiziune înfiinţat de oligarhul rus Vladimir Gusinsky şi deţinut de Gazprom Media (deţinută de compania energetică de stat Gazprom). Acesta urmând a fi răspunsul Federaţiei Ruse la modul în care HBOaprezentatreacţia dezastruoasă a autorităţilor sovietice la explozia reactorului nuclear.

Bugetul pentru noua producţie nu a fost dezvăluit, însă Ministerul Culturii rus ar fi acordat deja aproximativ 460.000 de dolari.

Iar filmul se va concentra pe un grup de agenţi KGB, care se aflăpe urmele unui agent CIA, infiltrat ca spion în centrala nucleară de la Cernobîl.

În momentul de faţă, producţia „Cernobîl” a companiei HBO este cea mai bine notată producţie pe IMDB de până acum, având o notă de 9,7. Ea se află până și în fața producției „Game of Thrones”.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)