Sabin Orcan: De duminică, voi avea o emisiune alături de Cătălin Striblea. Suntem co-moderatori. Se va numi "Ultimul cuvânt", dar vă asigur că vom păstra spiritul "X-Press"

Sabin Orcan: De duminică, voi avea o emisiune alături de Cătălin Striblea. Suntem co-moderatori. Se va numi "Ultimul cuvânt", dar vă asigur că vom păstra spiritul "X-Press"

Sabin Orcan a scris pe pagina personală de Facebook câteva precizări cu privire la grila de toamnă a postului B1 TV în care nu se mai regăsește emisiunea moderată până acum de jurnalist, „X-Press„. Începând de duminică, Sabin Orcan va fi co-moderator al emisiunii „Ultimul cuvânt„, alături de Cătălin Striblea.

Dragi prieteni,

Întrucât m-am deconectat ieri de la realitatea internetului, aflu abia azi că s-a iscat o mică furtună privind colaborarea mea cu B1 TV. Probabil că noua grilă de toamnă, care intră în vigoare de mâine seară, n-a fost suficient de clar explicată.

Eu, unul, am evitat s-o fac pentru că normal era să primiţi mai întâi o comunicare oficială din partea postului. Aveţi mai jos acest anunţ, cu câteva corecturi de ultimă oră. Citiţi-l cu atenţie şi veţi constata că nu am dispărut şi nu voi dispărea nicăieri!

Pe scurt, începând de duminică, voi avea o emisiune zilnică de două ore alături de Cătălin Striblea. Subiectele, invitaţii, abordările le vom alege ÎMPREUNĂ. Carevasăzică, suntem amândoi CO-MODERATORI.

Am decis de comun acord ca emisiunea să se numească ULTIMUL CUVÂNT, dar vă asigur că vom păstra spiritul X-PRESS în ceea ce priveşte dezvăluirile cu care v-am obişnuit. Inclusiv cele despre „Fantomele Securităţii”, serial care va continua de luni încolo.

Şi acum, o remarcă de ordin personal. Nu ştiu dacă acest format va prinde, nu ştie nici conducerea postului. Vom trăi şi vom vedea. Dar în mod sigur vom încerca să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor voastre. Sper că, până acum, nu v-am dezamăgit. Aşa că, înainte de a da cu piatra, deschideţi televizorul şi convingeţi-vă singuri.

Ne vedem duminică seara, de la ora 22,00.

P.S. Vă mulţumesc tuturor pentru atenţie, îngrijorare şi încurajări!„, a scris jurnalistul.

Noua grilă de toamnă B1 TV poate fi consultată AICI.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:49 - Radu Mihail: Lucian Bode, interesat exclusiv să își servească partidul și șefii. Ministerul de Interne, în domnia sa, a avut o sub-performanță exemplară la foarte multe capitole (VIDEO)
20:37 - Manevre militare comune ale SUA și Coreei de Sud, în replică la lansarea unei rachete nord-coreene
20:29 - Dorin Cioabă, regele romilor, acuză Universitatea din Sibiu de discriminare: „Locurile sunt aranjate / Rușine pentru învățământul sibian”
20:21 - Forțele ucrainene au recuperat două orașe din Herson și „avansează cu încredere spre Marea Neagră”. Harta prezentată de Rusia confirmă pierderile sale semnificative din regiune
20:13 - S-a votat! În UE se va folosi un singur tip de încărcător pentru toate telefoanele mobile, tablete, camere digitale sau laptopuri. Probabil că îl ai deja acasă
19:55 - Soțul cântăreței de muzică populară Lena Miclăuș a fost reținut într-un dosar amplu de braconaj
19:52 - Jurnalistul Alin Cristea, despre ancheta DIICOT: Am fost 9 luni coleg de dosar cu un domn arestat tocmai datorită articolului. Șeful de facto al Biroului Teritorial Brăila îmi spunea că am cam greșit când îl criticam pe șeful poliției (VIDEO)
19:28 - Ana-Maria Barnoschi va fi soția unui tânăr de la malul mării. Află cine i-a furat inima
19:24 - Prețul biletelor de tren ar putea să crească din anul 2023. Traian Preoteasa (CFR Călători): Vom analiza la sfârșitul anului pe bugetul viitor
19:23 - Spiritele se încing la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ruxi i-a declarat „război” lui Cristi Mitrea: „Mi-ar plăcea să-l scot din joc”